Pomocy !

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Xxx*_PREDATOR_*xxX, 12 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Witam chodzi mianowicie o to że kupiłem Skórkę której mi nie dopisało do konta i nie wiem co z tym zrobić ponieważ pisałem do pomocy technicznej i oni powiedzieli mi że otrzymałem ją a ja zupełnie otrzymałem co innego . Daje tu wpis z dziennika
    2016-12-10 22:42:46 Zamówiono 1 x Prezent loterii. Powód: Pakiet płatności.
    Właśnie to otrzymałem a kupiłem " Złoty Jeździec "
    http://www.tinypic.pl/mu1vd2n5esbt
    Nie pisałbym tego tu na forum ale nie wiem jak to rozwiązać bo pomoc techniczna mi wciska że skórkę dostałem a ja jej w zestawieniu ani nigdzie indziej nie mam tylko właśnie dopisało mi co innego niż miało dopisać .... Pomocy

2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

podaj numer ticketa

3. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Opracowanie #683811 (Zamknięte)
    Nie wiem czy to to ale mi napisali że mam tą skórkę a jak widać na screnie kupiłem ją ale jej nie mam tylko mi dopisało jakiś prezent co po otwarciu go też nie miałem skórki nie wiem czemu .

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Proszę, napisz ponownie do pomocy technicznej tym razem wybierając w formularzu "Problem w grze" zamiast "Problem z płatnością".
    Powołaj się na wcześniejsze zgłoszenie i na niniejszy wątek.

5. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Napisałem
    [Ticket#2016121237010382] RE: Formularz kontaktowy [...]
    Zobaczymy co odpowiedzą ale pewnie nic będą kazali mi pisać gdzie indziej i mówić że problem jest z płatnością a nie z grą a chyba nie dopisało mi to co trzeba to problem chyba jest gdzie indziej . To jest chore Pomoc techniczna mi każe pisać tickety z gry a oni mi każą pisać do pomocy technicznej o problemie z płatnością i tak właśnie bp rozwiązuje bp oraz pomoc co przysyła odp na emaiil z automatu ......

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Cierpliwości, wszystko jest do wyjaśnienia.

7. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Udało się rozwiązać problem ? :)

8. GennaroGattuso[®™®]

GennaroGattuso[®™®] Młodszy ekspert

Kajaczku coś Ty kupił hehe
    Pozdrawiam :)

9. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Gracz odesłany do PT, brak aktywności - temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.