Pomysł który zmieni serwer!!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika LaLuś.., 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Twoja Decyzja ?

Ankieta zamknięta 19 listopada 2015.
  1. Tak Chce żniżkę!

65,3%
  2. Nie chce

34,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LaLuś..

LaLuś.. Czeladnik forum

Witam wszystkich

Gdy doszło do połączenia PL 1 z PL2 przestała istnieć zniżka. Miejsce gdzie tanio było można kupić elitarne rzeczy.

Moim zdaniem powinniśmy zjednoczyć się w jeden TAG np. CB$ (taki PL1 miał tag zniżki).

Jakie są korzyści ze zniżki?

- Kupując np. Roswietlaka taniej na freedomach jesteś na duży plus z perłami.

Które wyspy były by przebite na zniżkę?

-Od najniższych map czyli 6/1 6/2 7/1 itd. Aż 10 wysp powstanie.

Mam pytanie do każdego kto czyta ten wątek.

Czy jesteś na tyle odważny aby wesprzeć postanie zniżki?
    Czy boisz się o wyspy na dolnych mapach na których nie plywasz?

POKAŻ KLASĘ SERWERZE I NIECH POWSTANIE ZNIŻKA DLA KAŻDEGO

2. KpinA

KpinA Młodszy ekspert

Jasne, super pomysł, mi się podoba! :) A może będzie to 10 najwyższych map :) w ostateczności 5 najwyższych (16/x do 20/x) i jakieś 5 na dole ;]

Pozdrawiam!:D

3. ^LuKaSz89^

^LuKaSz89^ Czeladnik forum

Pomysł nierealny szczególnie smieszny warunek KpinY

4. kwiczoł96

kwiczoł96 Czeladnik forum

tak serwer powinien zrobic zniżke

5. LaLuś..

LaLuś.. Czeladnik forum

Wszystko da się ludzie z zdrowym myśleniem wiedzą o tym! BRACTWA ZŁY oraz Я&Е jest za zniżka. Które bractwo pokaże jeszcze klasę?

Przekażcie innym aby w jeden dzień ludzie zapełnili tag naszej starej zniżki i w parę godzin przebić 10 wysp.

Gracze i bractwa zostaną w pamięci bractw które deklarują się za zniżką!!

Post pod postem.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 października 2015
  6. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Nasz alians Agrressive już dawno mówił, że jesteśmy za zniżką. Myślę, że czas coś z tym zrobić więc proponuję jakieś zebranie, może niedziela jakoś 19-20 na 1 TS?

Zuzannaa lubi to.
  7. Czaki77_[UP]

Czaki77_[UP] Okazjonalny autor

Całkiem fajny pomysł, a wręcz idealny!! moim zdaniem 10 najnizszych map

8. 10 losowych map i finał

i nie bedzie problemu z mapami

/*
    Post pod postem, następnym razem proszę użyj opcji edytuj.
    MOD_Tesla

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 października 2015
  9. Zuzannaa

Zuzannaa Czeladnik forum

Poczekaj poczekaj niech no ja wrócę :)) E. :p

10. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Poczekamy :p

Zuzannaa lubi to.
  11. Czort

Czort Młodszy ekspert

Tego bractwa już nie ma zostało rozwiązane

12. kwiczoł96

kwiczoł96 Czeladnik forum

odpowiadam w imieniu LaLuś..

Zalozyc CB$ bractwo i aby w niedziele o 17:00 przebijac wyspy od najmniejszych. Wszyscy niech zapelnia CB$!!

13. †™Wojownik™†

†™Wojownik™† Aktywny autor

Obecnie nie opłaca się robić zniżki z tego powodu, że ciągle po mapach pływają gracze którzy nie mogą przystąpić do bractwa. Więc jaką oni by mieli korzyść z tej zniżki? Poczekaj, aż zostanie naprawiony ten błąd z bractwami, a nie tak od razu na hura. Wtedy na pewno powstanie taka zniżka.

14. Bezniku

Bezniku Czeladnik forum

Jestem na nie.Dlaczego?Bo mnie nigdy nie przyjęto , a gwiazdki serwera potrafią tygodniami latać pod tagiem zniżki.

15. Lalus...

Lalus... Forumowy żółtodziób

Fakt nie da się więc do czasu działania błędu nie podejmiemy działania

CB$ już istnieje. Gdy naprawią błąd osoby wejdą aby dokonała sie 1 wpłata złota by na meniry było.

to nie jest mocny argument.
    Zniżka będzie czyszczona co 3h

------------------------------------------------------------------
    Post pod postem, następnym razem proszę użyj opcji edytuj.
    MOD_CHRISTOFORO

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 października 2015
  16. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

pytanie czy wogole bedzie mozna przyjmowac graczy z innego serwera bo jak nie 2 znizki 20 map to nie halo bedzie :) :)

17. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Z tym raczej nie będzie problemów, ponieważ gracze mogą dołączać do bractw z innego serwera.

18. Errew

Errew Hrabia forum

Co za roznica i tak sie nie dostane do znizki bo nie mam ts wiec kazdy pomysl tego typu jestem na nie bo to tylko do wybranych^^

Ostatnie edytowanie: 4 października 2015
  19. kulki2

kulki2 Czeladnik forum

Witam Chcecie znizke ? Nie ma problemu tylko musicie ja sobie wywalczyc. Nie ma nic za darmo :) Pozdrawiam

20. N.Y.G.U.$..

N.Y.G.U.$.. Młodszy ekspert

Chcecie zniżkę ?

1. Była zniżka na PL1 (założone bractwo które miało perły. Po co było je rozwiązywać ?).
    2. Wszystkie wyspy były okadokowane (część graczy wpłaciła perły - choć przebijało od groma - reszta tylko korzystała i jeszcze miała dziwne problemy).
    3. Bractwo zostało rozwiązane (ponoć) bez jakiegokolwiek porozumienia z innymi aliansami. (choć było ogólno serwerowe).
    4. Znowu kłótnie typu - kto ma mieć naczelnika i tym podobne ??? O innych incydentach nie wspomnę.
    5. Które bractwa maja oddać wyspy ? (tez jest problem) Bo niby czemu maja je oddać ?

Po co było rozwalać bractwo które przyniosło by zysk w postaci pereł ? (Zwrot pereł za kadoki + lekka rekompensata).
    I teraz zostałoby tylko same przebicie wysp. (bez kłótni ze ten wpłacił a tamten nie, czy tez: ja muszę spadać, wpłacę później itd itd...)

Jeśli chodzi o mnie to jestem na nie. Do niczego nie jest mi potrzebna. A tym bardziej po rządach jakie miały ostatnio miejsce.
    Jeśli chodzi o słabszych graczy to na tak - niech się rozwijają i oszczędzają na zakupach.
    I jeśli ma jakakolwiek zniżka powstać to tylko w kadokach bo meniry przebić to jest moment.
    A tzw "jaja" będą się działy. Zawiedzionych, zdenerwowanych i "innych" niezadowolonych graczy będzie sporo.

.KontoBezNicku. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.