Pomysł który zmieni serwer!!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika LaLuś.., 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Twoja Decyzja ?

Ankieta zamknięta 19 listopada 2015.
  1. Tak Chce żniżkę!

65,3%
  2. Nie chce

34,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1906.

1906. Czeladnik forum

Będzie czy nie będzie zniżki wszystko jedno. Mi osobiście do niczego ta "zniżka" nie jest potrzebna. Nie ma co robić szumu o takie coś, pozdrawiam.

2. kwiczoł96

kwiczoł96 Czeladnik forum

Gracze w całego serwera będą mieć dostęp do żniżki. Osoby lub bractwa które sprzeciwią się zniżce nie będą przyjmowane.

Więc nie wypowiadaj się.

Post pod postem. Proszę używać opcji "edytuj".

3. N.Y.G.U.$..

N.Y.G.U.$.. Młodszy ekspert

"Gracze w całego serwera będą mieć dostęp do żniżki. Osoby lub bractwa które sprzeciwią się zniżce nie będą przyjmowane."

kwiczoł96 - ty to jednak masz ułańską fantazje. :D
    A ten twój drugi sen to jaki byl ???:rolleyes:

-------------------------------------------------
    Domyślna wielkość czcionki z której mogą korzystać gracze to 4 :) edytowałem posta.
    MOD_CHRISTOFORO

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 października 2015

4. Forum jest po to aby każdy gracz mógł przedstawić zdanie czy opinie na dany temat wiec proszę nie zabraniaj tego nikomu jeśli jego zdanie jest inne niż Twoje.

Errew lubi to.
  5. Errew

Errew Hrabia forum

ja mam lepszy pomysl xD oddajcie pl1 i pl2 bo grac nie idzie i sie odechciewa nawet wyrepac sie nieda bo topka za topka :/

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.