Porada - Co zrobić?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ℓαтαנα¢α_мαℓρα, 25 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam.

Mam takie pytanie do graczy w full elitkach...
    Mogę kupić albo 2000 kryształów albo zrobić kasztele (Rampa z 5 na 6 + 1 kasztel na 6).

A) Co wy byście wybrali na moim miejscu? Kupili Rampę na 6 i jakiś inny kasztel zrobili na 6?

B) A może kupilibyście 2000 kryształów?

Jeżeli wybraliście opcję A nie musicie pisać co czemu i po co ;)

Jeżeli wybraliście opcję B prosiłym abyście napisali czy za te kryształki zrobilibyście 7 pkt talentów (mam 19 - salwa do bota 5, proch 5, ogniste wybuchy 1, tarcza 1 i ochrona niebios 1 + podstawa 3/1/1) czy może ulepszyli jak najwięcej pokładów (3 pokłady na 3 poziom 7 normalne)

2. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

27 tal potrzeba na zrobienie talentów do zbierania błyskotek. Może w tym kierunku rozwijaj się na początku?:) trochę się pomęczyć i zrobić jeszcze prędkość w kasztelach. za wieczór można sporą sumkę pereł zebrać:)

3. A co da mi talent o błysków? Bo nie rozumiem czemu o tym piszesz

Chce byście wybrali A albo B... Powiem szczerze że inne opcje są kiepskim rozwiązaniem bo takie dodatki to można zrobić dopiero gdy się nie daje stopić pierwszemu lepszemu... Szybkość w talentach jest mimo wszystko kusząca bo 75pkt to spooro

Post pod postem. Proszę używać opcji edytuj!, pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 maja 2014
  4. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

W takim razie proponuje opcję A. Z rampą szybciej się strzela i szybciej ubijesz gracza czy bota i możesz jeszcze do salwy któryś kasztel wybrać

5. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

hmm pierwsze pytanie jakie sie klania ile masz talentow

6. ja myślę że kryształki i dobra inwestycja w talenty :) lepiej na tym wyjdziesz po pierwsze aa po drugie możesz zawsze lepiej statek poukładać do pływania ; )

7. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Odpowiednie talenty w ścieżce legba pozwalają na szybsze dorobienie się między innymi pereł i mojo. prędkość + niewielki % do zbieranych rzeczy w błyskotkach robi sporą różnicę. Do tego jeszcze podwajacz i w godzinę można zebrać nawet 20k pereł i jakieś 300 mojo:) Wniosek z tego taki że szybciej zarobisz na następne talenty i kasztele
    Z tego co się doczytałem w pierwszym poście chyba 19:)

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Pytań brak. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.