powielacz pd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cezary.1992, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

powielacz nie dziala w 100 % prawidlowo za nagrode z npc np to podwaja natomiast majac armaty admiralskie dostaje 123 pd z 121 armat zamiast 242... przy waleniu czegokolwiek sprawdzcie to i zgloscie

2. Errew

Errew Hrabia forum

z npc na mapach bonusowych tak samo zamiast 2 pd za 1 npc to jest 1pd jak i z tentaklami i mieskiem dziwnie zanizone to pd :/

3. Cezary.1992

co do pergow to chyba juz jest staly dopis kiedys wogole go nie bylo co do tentacli i mies to masz racje wartosci pd sa zanizone

4. Powielacz pd z tego co ja rozumiem służy podwojeniu pd ale za nagrodę z bota czyli jak normalnie np po ubiciu korsarza masz np. 50pd to powinieneś dostać 100pd
    A pd za kulki wyrzucane z armat admiralskich to inna sprawa

5. Cezary.1992

niezgodze sie mam podwajacz pe rowniez i on dziala na pe z armat admiralskich ! pozatym twoim tokiem myslenia to poco on jest do kupowania skoro tak malo daje ... jedynie dla pergow bo badzmy szczerze boty daja male ilosci pd ..------ edit co do tentacli i mies to juz chyba wiem bo podwajacz pd nie daje 100% tylko 50 w faq tak pisze przynajmniej to by sie zgadzalo

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2016
  6. Powielacze sa ze starych czasow jeszcze kiedy pd mialo ze tak powiem znaczenie.. pe dziala bo opis admiralek sam mowi za siebie.. bijac z admiralek jak wlaczysz swiatelka tez masz po jeden pkt do kulki wiecej a przynajmniej powinienes miec

7. Errew

Errew Hrabia forum

ale co za roznica czy admiralki czy inne elitarne skoro admiralki daja tylko zpustaka 1 pe i za elitara 1 pe a inne elitarne tylko 1 pe z elitara co jest chyba krzywdzace w takim przypadku admiralki powinny dawac 2 pe z elitara

8. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

nie wiem czy sie smiac czy płakac jak to czytam

9. Cezary.1992

moze sie zle wyrazilem bije pustakiem i dostaje z 1 armaty 2 pe moze bedzie dla ciebie jasniej tak wiec powielacz pe dziala dobrze co do powielacza pd nienalicza tego pd

10. Może ja Ciebie źle zrozumiałem może Ty mnie.. Mniejsza o to :)
    Ale z tego co tu czytam https://board-pl.seafight.com/threads/armaty-admiralskie.652/#post-1398 to powielacze nie działają na te armaty

11. Cezary.1992

dobra niema co drazyc i tak tego nie kupuje tylko w skrzyni znalazlem mozna zamknac choc to dziwne :)

12. No okey :)
    Tak wiec zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.