powielacze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika [Paździoch], 28 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [Paździoch]

[Paździoch] Czeladnik forum

co jest?
    http://scr.hu/45w1/0okcb
    a premke miałem na 380 dni a tu tylko kilka h co to ma by?
    i inne rzeczy i co wszystko mi przepadnie ze kilka h nawet pokład hebanowy co go dopiero kupiłem?

teraz zaden mod nie raczy sie wypowiedziec. Ale zeby dac bana na forum to o mało co sie nie pozbijaja kto pierwsyz ma dac....

Proszę nie pisać post pod postem.. jest taka funkcja "edytuj" tam można dopisać
    MOD_Nathaniel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 stycznia 2015
  2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Jako że żaden MOD-ek się tutaj nie wypowiedział to ja się wypowiem ;)
    Powiem tak w skrócie, może to jest kolejny błąd, nie wiem albo do Suppotu napisz możliwe że oni znają odpowiedź :)

3. Słuchaj MOD też człowiek ma swoje prywatne sprawy to raz..
    Dwa gdyby MOD'owie mieli tak rygorystycznie przestrzegać regulaminu forum to byłyby tu pustki

Trzy dajesz linka do ss z przedmiotami(powielaczami) które mają się lada moment skończyć( normalna sprawa)..piszesz coś o 380dniach premki ale jej nie uwieczniłeś na "zdjęciu"..

Cztery.. MOD nic w tej sprawie nie zrobi bo nie ma takiej możliwości by to sprawdzić..jesteśmy od forum by doradzać.. A jedyne co mogę Ci doradzić w takim problemie to zgłoszenie się do supportu i opisanie całego zajścia..

MatiásTexió™ lubi to.
  4. delek

delek Naśladowca mistrzów

ze wszystko ci zniknie za kilka H to na pewno jest tylko blad, jesli ci zniknie poklad i premka to poprostu wyslij do suportu dowod zakupu premki, hebanowego pokladu i opisz blad na pewno nie stracisz tego co kupiles :)

5. Czy odwołałeś się w tej sprawie do supportu?
    Czy temat dalej aktualny?

6. Brak odzewu, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.