Powrót do gry, ilość graczy...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZephireK, 17 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZephireK

ZephireK Forumowy żółtodziób

Kiedyś dawno dawno temu jak byłem jeszcze chyba w gimnazjum(Teraz kończę technikum) grałem w tą grę i całkiem niedawno przypomniało mi się o niej, chciałbym wrócić do gry, tylko że martwi mnie ilość graczy, jaka jest aktualnie? Nie lubię grać w gry które są wymarłe... Pobieram właśnie clienta gry i mam zamiar grać na serwerze international więc jak by znalazł się jakiś dobry kompan który pomógł by mi w ogarnianiu gry byłbym naprawdę wdzięczny :)

@Edit

Juz gram, pamietam że kiedyś trzeba było kupić jakiś statek za perły żeby potem go upgradować na lepsze statki, dalej tak jest i jaki to statek?

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2018
  2. *Filippo*

*Filippo* Czeladnik forum

Gra wymiera i wszystkie aktualne zmiany powodują, że nowych graczy już raczej tutaj nie spotkasz. Jeżeli nie masz full konta, to nie masz po co grać. Nawet na mapie 1 teraz tope dostaniesz. Graczy co raz mniej i nie ma co się dziwić

3. barteQ11

barteQ11 Okazjonalny autor

Zacząłem grać na globalu najnowszym w grudniu, fakt denka są często bo full elity latają wszędzie, ale po prawie 4 miesiącach już sam topie wielu graczy co zaczynali mniej więcej jak ja lub później, w każdym evencie jest też coś do ubicia dla kajaka jak mój, więc jeśli nie liczysz że będziesz ganiał i topił wszystko, tylko jak ja for fan to nie jest źle.

4. ZephireK

Jak na razie fajnie mi się gra, tylko pomału się kasę farmi na tej pierwszej mapie z potwora po 5k, i te harpuny 50dmg, jakiś sposób na farmienie?

5. SZYBKACOBRA

SZYBKACOBRA Czeladnik forum

Rób misje. Na bezpiecznym porcie rozpoczynasz i kończysz. Spoko nagrody są :)

6. ZephireK

Gdzie ten bezpieczny port jest?

7. CM_Apex

CM_Apex Guest

Bezpieczne porty są oznaczone literami SH jak otworzysz mapę świata .

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Proponuję przeglądnąć forum FAQ, są tam wszelkie informacje dotyczące gry i w niej pomocne :) a temat z braku aktywności zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.