Powrót do gry - kilka pytań.

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Urtopy, 5 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Urtopy

Urtopy Forumowy żółtodziób

Cześć.

-Chcę zacząć grać na serwerze Pve, tylko który to serwer? Ten z adresem int12.seafight.com? Oczywiście chodzi o global Europę, nie Amerykę :)

-Jest jakiś sposób na wyczyszczenie konta do zera? Konto nowo założone, ale mam na start złoto, perły, armaty, kule armatnie itd. Chciałbym wyczyścić je ze wszystkiego, dosłownie. Nawet z bonusów czasowych. Jestem w stanie to zrobić kilkoma kliknięciami czy muszę pisać do supportu? I czy w ogóle oni mi pomogą z tym.

-Gdzie mogę kupić armaty 30f i statki za złoto? Usunęli je z gry czy co? Chociaż 30f mam na wyposażeniu, więc raczej nie.

Niestety ale w FAQ są przestarzałe tematy i w niczym nie pomagają. Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi :)
    Pozdrawiam.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

1. Konta nie wyczyścisz. PT też konta nie wyczyści.
    2. Nie kupisz - nie ma takiej opcji.
    3. Robiąc wszystko od 1lvl możesz pomóc w aktualizacji.

3. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Brak aktywności:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.