Powrót do gry

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika _Elo_Mleko_, 9 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. _Elo_Mleko_

_Elo_Mleko_ Forumowy żółtodziób

Cześć, wróciłem do gry po x latach, ostatnim razem pamiętam jak wchodziły kasztele, a teraz tyle nowości. Gdzie mogę znaleźć dość konkretne info gdzie i jak zdobyć nowe przedmioty, może jakieś rozmowy między graczami co się opłaca co nie. Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

https://board-pl.seafight.com/categories/faq-biblia-seafight.419/

3. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Powiem tak tutaj nie ma już do czego wracać, nie warto już w to grać. Jak nie masz co z gotówką robić to możesz grać bo za darmo to możesz sobie jedynie potworki i boty potopić, a o graczach to zapomnij. Jeśli chcesz sobie graczy średniaków potopić to musisz na start wydać z 5 tys złoty (podkreślam średniaków) bo teraz już prawie każdy na programach lata i ciężko nawet słabszego utopić nawet jeśli dużo inwestujesz. Ja gram w to prawie cały czas również z krótkimi przerwami, a kajaczki mnie na spokojnie topią, a przy mocniejszym graczu padam na 3-4 strzały, salwa jak z karabinu maszynowego co nie całą sekundę więc "walka" trwa ledwie 3s. Najlepiej sam wejdź i zobacz co się dzieje, a szybko przyznasz mi rację że nie warto do tego czegoś wracać :)

4. =Juri=M00

=Juri=M00 Forumowy żółtodziób

niesluchaj goscia ja wrucilem po 8 latach i daje rady

5. -Poszǔkiшаny-

-Poszǔkiшаny- Aktywny autor

Dla przyjemności i w spokoju można wybrać serwer PVE :)

6. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Oj nie przesadzaj, 7 lat temu stworzyłem konto od nowa. Owszem topią ale budowa teraz jest mega szybka wystarczy grać. Co do botów były są i będą. Jak się nie ma mocnego ciśnienia na osiągi idzie w spokoju pograć. Ale jak chce się być na topie to faktycznie gotówka sama nie wystarczy.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 października 2022
  7. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Z czym dajesz rade? Z topieniem NPC czy potworków? Spróbuj graczy na mapach 30+ potopić to zobaczymy czy dasz radę ;). Już od map dwudziestych jest ciężko kogoś potopić chyba że początkujących, a czym wyżej jeszcze gorzej. Wpłyń na mape 31/1 w południe podczas weekendu to jedyne w co będziesz klikał to "powrót na mapę morza". Zobacz od kiedy są bastiony dostępne, a ja jeszcze nawet full nie uzbierałem (jedynie mam z bokora coś tam i 2 razy kupilem te tańsze pakiety z bastionami podczas wyprzedaży weterana), gram dziennie tak po 3h czasem na weekend dłużej i bez inwestycji to NIE MASZ SZANS na zdobycie mocnych bastionów (minimum 4 poz) wiem co mówię ;). Mimo, że gram prawie cały czas to i tak do większości graczy nie mam podlotu, a co do powrotów do gry to można grać nawet dopiero 2 miesiące i mieć mocne konto wszystko zależy od przeznaczonej gotówki + ewentualnie nabytych programów :)

8. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Nie warto wracać. Seafight to już totalne dno, same automaty latają.

hamal5 lubi to.
  9. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Nie same automaty jest deko graczy. Ale prawda jest z automatami jedne lepiej ustawione drugie gorzej.

10. upadek

upadek Czeladnik forum

Jakie tam Automaty wszyscy mega szybko nawigacje ogarniają ;), ale PT walczy zawzięcie z botami :):):),a tak boniary boją :eek::eek::eek::eek:haha