Powrót po 10 latach

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika AdidPLL, 4 kwietnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AdidPLL

AdidPLL Forumowy żółtodziób

Cześć, po 10 latach od ostatniego wypłynięcia w morza postanowiłem powrócić do zabawy, przewertowałem prawie całe FAQ by nadrobić 'zaległości' które odbyły się w tym czasie i mam kilka pytań bo 'za moich czasów tego nie było'

1. Czy rozbudowania/wzmocnienia (lampy, koła etc) można bez wkładu finansowego rozwinąć do 6 poziomu? Jeśli tak to gdzie szukać tych instrukcji ulepszenia.
    2. Pytanie pokroju poprzedniego z tym że chodzi o armaty - czy bez wkładu finansowego jestem w stanie ulepszyć armaty np. bastiony od poziomu 4 do 6?

Pozdro!

2. ...AssassiN...

...AssassiN... Okazjonalny autor

Po co nie ma sensu nie wracaj szkoda nerów kasy i czasu!!!

Ks.Natanek lubi to.
  3. 5vikjam

5vikjam Okazjonalny autor

Odpowiadając na Twoje pytanie, a nie narzekanie człowieka, który nie wiem co tu jeszcze robi, skoro mu się gra nie podoba.

1. Wydaje się to prawie niemożliwe, bo schematy oraz surowce na ulepszenia są dość rzadkie, najczęściej można je dostać podczas eventów. Dla mnie jednak nie ma problemu, grindowanie daje jako taką satysfakcję.
    2. Armaty już łatwiej się ulepsza, szczególnie podczas sezonu, akurat teraz się skończył, ale tak to da radę je ulepszać, długi proces tak samo jak poprzednio, ale się da.

Zależy tak naprawdę czego szukasz, jak masz dużo czasu to można się bawić, a jak się szuka szybkiej bitki, nastawionej na PVP no to niestety dużą przewagą są te wszystkie płatne pakiety.