pozegnanie ze cm

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Pixell, 2 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pixell

Pixell Czeladnik forum

zegnam ta gre i glupote ludzi ktorzy banuja graczy i tym samym zniechecaja do gry za napisanie czegokolwiek na tym chorym czacie to gorsze niz simsy zgarnianie banow za slowa dziecko , specjalna troska itp wg cm to obraza haha za k......... to tez ban bo sami sobie wymyslaja slowa albo to omnibusy polskie wszystkowiedzace definitywnie koncze ta gre bo wiekszej zenady w zadnej grze nie spotkalem jak znam zycie jakis osiol zaraz zamknie temat zeby nikt nie mogl nic skomentowac nie ma to jak full komuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Polecam zapoznać się z punktem 6 regulaminu czatu, który znajdziesz >tutaj<, a później komentować decyzje CM. Po drugie zwierzęta nie moderują forum, więc osioł raczej tego nie zrobi. Po trzecie i tu obrażasz innych, czego nawet nie zamierzam komentować, a po czwarte dziękuję za wyrażenie Twojej opinii na temat czatu i gry i życzę powodzenia.

Alferr, GramFair oraz SCM_Mruczuś lubią to.
  3. GramFair

GramFair Okazjonalny autor

Buhahaha chłopak wstał zła noga dzisiaj. A co do bana na czat nie miałem od co najmniej 2 lat :)

Pozdrawiam

BA_margarites lubi to.
  4. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Da sie? Da sie :)

5. kociak

kociak Generał forum

a co powiesz na to gram 6 lat i jeszcze ani razu banika :D

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Chwali się to :)
    Panie Pixell, jeśli wiesz że bana dostałeś niesłusznie, czy to od CM czy systemowego, to warto się odwołać od niego klikając to skierowanie [klik].
    System czatu jest skonstruowany tak, żeby zapobiegać różnym formom wypowiedzi, mających na celu obrazę lub prowokowanie innych do kłótni :)
    Regulaminy masz opisane dokładnie na forum :)

kociak lubi to.
  7. GramFair

GramFair Okazjonalny autor

SUPER :)

Pewna cześć graczy ten czat uznaje za miejcie walki bo sobie nie radzą na mapie morza.

8. BlackPearl§

BlackPearl§ Aktywny autor

Ci co nie dostali jeszcze ani jednego bana to ci co go nie używają albo masochiści.

9. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Jestem masochistą i chcę żebyś był też...
    Sorki za aborda raz jeszcze :(

BlackPearl§ lubi to.
  10. Repering

Repering Młodszy ekspert

Ja dostałem za "Ty gnoju jeden" na 2 tygodnie, jakby to jakiś wulgaryzm mocny był na słowo wiadomo jakie.

11. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Odwołania od blokad czatu są tutaj. Trzeba napisać, a sytuacja zostanie zweryfikowana :p

12. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Sprawa wyjaśniona - temat nieaktywny.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.