Poziom 6

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Don_Marco, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Don_Marco

Don_Marco Czeladnik forum

Dlaczego nie mogę zbierać pereł na mapach 1/1 1/4 będąc na poziomie szóstym ? pisze mi "aby móc zebrać ten przedmiot na mapach 1/1 do 1/4 musisz mieć poziom od 1 do 5 " co mam zrobić żeby móc zbierać nadal perły na tych mapach .

2. Błyskotki na mapach 1/x można zbierać tylko jak masz poziom 1-5. Jak masz wyższy poziom możesz zbierać błyski od 2/x w gorę :)

3. Don_Marco

rozumiem tylko wytłumacz mi jeszcze dlaczego kozaki którzy mają większe ode mnie poziomy piękne łajby zbierają je na tych mapach ? i jaka jest możliwość powrotu do poprzedniego stanu żeby móc je zbierać na tych mapach :)

4. Nie ma możliwości zbierania błysków na mapach 1/x jeżeli masz poziom wyższy niż 5.
    Może te statki są kupione? Gracz wydał kupę kasy na armaty i design a ma np. 2 lvl.
    Jak chcesz to też możesz sobie taki odpicować ;)

5. Don_Marco

ok dzieki za odpowiedz , można zamknąć temat

6. Nie ma za co :) Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.