Prawdopodobieństwo trafienia

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pomornik, 29 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pomornik

Pomornik Okazjonalny autor

witam,mam pytanko:
    mam na ta chwile 104% prawdopodobieństwa trafienia,ale gdy włączę deszcz odłamków(10% pt)
    to wogóle nie zwiększa mi się salwa.
    sprawdzałem wielokrotnie.
    i pytanko, czy tak ma być,czy ja czegoś nie rozumiem ?
    czy jest sens zwiększać prawdopodobieństwo trafienia powyżej 100 % ?

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, efektywna wartość prawdopodobieństwa trafienia wynosi 100%, tzn. że wykorzystujesz już maksymalnie bonusy do obrażeń. Strzelając do npc na mapach 1-20 wyższa celność nie jest wymagana, więc deszcz odłamków nie będzie zwiększał obrażeń.
    Czy warto robić wyższe prawdopodobieństwo trafienia?
    Tak, bo istnieje kilka wyjątków, gdzie wymagane jest większe prawdopodobieństwo trafienia. Jest to walka PvP z innymi graczami, ze względu na wyższe prawdopodobieństwo uniku przeciwnika. Większa celność jest wymagana na mapach wspólnoty narodów (mapy 21+, oraz mapa szturmowa wspólnoty narodów), oraz podczas niektórych akcji specjalnych. Wszystko o prawdopodobieństwie trafienia masz w wątku: Prawdopodobieństwo trafienia.

3. Pomornik

Pomornik Okazjonalny autor

MOD Tesla dzięki. :)

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wszystko wyjaśnione. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.