Prędkość botów na pergaminie

Discussion in 'Pomoc' started by kemoT, Mar 1, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. teraz jeszcze lepiej boty na fali x2 hee i fale liczy jak byscie robili jednom fale 2x

2. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

to za 40 fale raka zaliczy 2 razy nagrodę końcową ? :D

3. kemoT

kemoT Książę forum

Chyba już nie ma tego błędu z nagrodami (o ile był)bo z botami wiem, ze był bo trafiło mi się ze 2 razy że było 2x więcej botów, a potem właśnie z tego powodu pergów nie robiłem, ale nie zauważyłem czy dostaje się 2x większą nagrodę za falę.

Jeżeli piszesz, że szaman poz.2 repie z premką ok 512 a bez premki 245 to znaczy, że premka zwiększa tempo naprawy voodoo ponad 2x, a w FAQ jest napisane, że premka zwiększa szybkość pracy szamana o 50%, więc w takim razie należało by FAQ poprawić, ale jak już pisałem, w FAQ podane jest, że szaman poz.1 bez premki naprawia 70, gdy tym czasem mój naprawia 105, czyli tyle co powinien naprawiać teoretycznie z premką. Jednak wydaje mi się, że kiedyś BP zmieniał coś odnośnie szamanów, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć

4. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

ja nie mam premki i szaman poz 2 repie dokładnie 352/sek. Nie mam żadnych ulepszeń do voodoo. Jak miałem premke to wydaje mi się że okolo 550 repał bo porównywałem z HP jak repałem sie na pergu.

5. kemoT

kemoT Książę forum

Hmmm czyli wygląda na to, że podstawową prędkość repki szamanów podnieśli do teoretycznej prędkość z premką. Ale tą informację należało by potwierdzić, przez jakąś kompetentną osobę, najlepiej z Teamu ;)

6. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

z tym szamanem nie wiadomo jak to jest bo mi repie jeszcze inaczej jak tu piszecie ale spróbuję się dowiedzieć :)

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Błąd został naprawiony. Temat - zamykam.:)

Co do szamana zapraszam do tego tematu--> szamani

Last edited by moderator: May 2, 2014
Thread Status:
Not open for further replies.