Prędkość botów na pergaminie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kemoT, 1 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. teraz jeszcze lepiej boty na fali x2 hee i fale liczy jak byscie robili jednom fale 2x

2. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

to za 40 fale raka zaliczy 2 razy nagrodę końcową ? :D

3. kemoT

kemoT Książę forum

Chyba już nie ma tego błędu z nagrodami (o ile był)bo z botami wiem, ze był bo trafiło mi się ze 2 razy że było 2x więcej botów, a potem właśnie z tego powodu pergów nie robiłem, ale nie zauważyłem czy dostaje się 2x większą nagrodę za falę.

Jeżeli piszesz, że szaman poz.2 repie z premką ok 512 a bez premki 245 to znaczy, że premka zwiększa tempo naprawy voodoo ponad 2x, a w FAQ jest napisane, że premka zwiększa szybkość pracy szamana o 50%, więc w takim razie należało by FAQ poprawić, ale jak już pisałem, w FAQ podane jest, że szaman poz.1 bez premki naprawia 70, gdy tym czasem mój naprawia 105, czyli tyle co powinien naprawiać teoretycznie z premką. Jednak wydaje mi się, że kiedyś BP zmieniał coś odnośnie szamanów, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć

4. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

ja nie mam premki i szaman poz 2 repie dokładnie 352/sek. Nie mam żadnych ulepszeń do voodoo. Jak miałem premke to wydaje mi się że okolo 550 repał bo porównywałem z HP jak repałem sie na pergu.

5. kemoT

kemoT Książę forum

Hmmm czyli wygląda na to, że podstawową prędkość repki szamanów podnieśli do teoretycznej prędkość z premką. Ale tą informację należało by potwierdzić, przez jakąś kompetentną osobę, najlepiej z Teamu ;)

6. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

z tym szamanem nie wiadomo jak to jest bo mi repie jeszcze inaczej jak tu piszecie ale spróbuję się dowiedzieć :)

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Błąd został naprawiony. Temat - zamykam.:)

Co do szamana zapraszam do tego tematu--> szamani

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 maja 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.