Pomoc techniczna Prędkość reperowania - pomoc.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SPΛRTΛ, 25 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SPΛRTΛ

SPΛRTΛ Czeladnik forum

Witajcie, chciałbym prosić Was o rzucenie okiem na mój problem. Zastanawiam się, czy nie mam jakiś nieprawidłowości związanych z prędkością reperowania statku.

• Posiadam konto premium, majtka klasy czwartej i 1 punkt do prędkości reperowania w talentach (10%)

• Wtedy prędkość reperowania wynosi: ok. 1313 PŻ/s

• Gdy zmienię statek, w którym mam zamontowany kamień przyspieszający regenerację o 16% wynosi ona ok. 1363 PŻ/s

• Gdy do tego zestawu dołożę jeszcze 2 lvl narzędziarni (10%) prędkość reperowania wynosi ok. 1406 PŻ/s

Bardzo proszę, powiedzcie mi, czy tylko ja nie widzę w powyższym odpowiednich procentów do regeneracji?

Pozdrawiam

2. Musisz pamiętać że wszystkie bonusy naprawy trzeba liczyć od wartości podstawowej, czyli tej gdy nie masz założonych żadnych dodatków. Wtedy te wszystkie procenty są zauważalne i da się przeliczyć.

3. SPΛRTΛ

SPΛRTΛ Czeladnik forum

Dobrze, przeliczę. Jeżeli możesz to wytłumacz mi proszę, jak to jest możliwe, że niektórzy gracze reperują się po około 7tyś PŻ na sekundę?

4. Ci gracze posiadają wszystkie możliwe dodatki tzn majtek 4 i 5 + kasztel + talent + wysoki kamień + Mistrzowskie narzędzia z czarnego rynku :) Mistrzowskie narzędzia baaaardzo dużo dają. Np posiadając wszystkie dodatki 500k HP można naprawić w około 20-30 sek.

5. SPΛRTΛ

SPΛRTΛ Czeladnik forum

Dzięki! :) Czy majtek 4 i 5 się sumuje z działaniem?

6. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Nie ich działanie jest niezależne i się nie sumuje. Majtek poziom 5 reperuje w miejscu i podczas rejsu 35.000* PŻ w ciągu 2 minut, zaś poziom 4- 40.000* PŻ ale wyłącznie w miejscu ( *wartości reperacji bez uwzględniania dodatków zwiększających reperkę).

7. SPΛRTΛ

SPΛRTΛ Czeladnik forum

Ok dziękuję, już wszystko wiem! Można zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.