Prędkość statku

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika bestia171-reaktywacj, 7 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bestia171-reaktywacj

bestia171-reaktywacj Czeladnik forum

Problem polega na tym że jednego dnia mam prędkość 1113 a po topce do końca dnia pokazuje mi już 1049 i widać to na morzu. Mam tak już od dłuższego czasu, czy jest to znany błąd czy tylko u mnie to się zdarza?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Nie musi być to błędem. Prędkość zależy od wielu czynników. Np. ilości posiadanego PV, konfiguracji statku albo tego na jakiej mapie się znajdujesz.

3. bestia171-reaktywacj

jednak jest bo wiele osób z mojego grona tez stwierdziło ze prędkość świruje raz działa prawidłowo i wiele razy blednie wskazuje

4. bestia171-reaktywacj

nie mam trofeum zrobionego do prędkości, wiec dana mapa nie ma wpływu na prędkość statku. Pv tez nic nie ma do mojej prędkości

5. BA_PP187

PV ma wpływ na prędkość każdego statku. Musisz mieć 75% aby mieć pełna prędkość.

6. bestia171-reaktywacj

ok działa, nie wiedziałem ze jest taka zależność. dziękuje za pomoc można zamknąć.

7. BA_PP187

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.