Premium

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika †adidas†, 16 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. †adidas†

†adidas† Forumowy żółtodziób

Dlaczego zostało zabrane mi konto premium skoro miałem jeszcze na miesiąc. w dzienniku pojawiła się taka informacja. System odciągnął z Twojego konta: 1 x Korzyści Premium. Powód: Storno. Może mi to ktoś wyjaśnić?

2. Niestety tutaj nie jesteśmy w stanie wyjaśnić dlaczego straciłeś pakiet premium. W tej sprawie musisz napisać do supportu.

3. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

tez tak mialem dwa dni po tym jak dostalem ze skrzynki napisalem do suportu do tej pory nic mi nie odpisali
    ze dwa tyg juz czekam

4. A jesteś pewny że wiadomość dotarła?
    Czasami zdarza się że gdzieś się zagubiła.

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Zupełnie nic nie odpisali? Odpowiedzi o przyjęciu zgłoszenia też nie było?

6. TЯANSPOЯTER

TЯANSPOЯTER Okazjonalny autor

Ale wy placzecie z tym Premium dostaniecie to dostaniecie a nie zalicie sie ze niedostaliscie dostaniecie w najbliszym czasie :D

7. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

chłopakowi zabrano miesiąc,jesli np. zwlekał z kupnem premki a ma pokład czy też majtasa 5? jakby nie zauważył a czas trwania premki zmniejszył sie o ten miesiąc i co wtedy?

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

W takich sytuacjach pozostaje kontakt z supportem.

9. 19LUKI80[SGO]

19LUKI80[SGO] Aktywny autor

tez miałem tak samo i przez to stracilem majtka klasy 5 pisałem do suportu ale bez skutku ele niech sprobuje może jemu się uda chociaż znając bp watpie

10. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

tam sie nic nie załatwi.ze skrzynki jak jeszcze dawało 2 miesiące a nie jak teraz jeden zdarzyło sie że dostałem 2 razy tylko na miesiąc i korespondencja wyglądała marnie,trzeba robić screeny z datą premki przedz zbieraniem skrzyń bo nie uwierzą,zawsze odpowiedź była ze w systemie maja wszystko OK .

11. Jakieś jeszcze pytania do tematu?

12. Temat nieaktywny - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.