Premka ze skrzyń

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kingston, 7 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Zgodnie z oficjalną informacją w tej sprawie [klik] ma się tak stać w poniedziałek, ponieważ właśnie wtedy zostanie uruchomiony skrypt odpowiedzialny za dopisanie premium do Waszych kont :)

2. kociak

kociak Generał forum

I gdzie ten skrypt???

Shokaku lubi to.
  3. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

nadal brak dopisanej premki ze skrzynek. Ten skrypt nie zadziałał, choć przyznaje że skrypt z dopisaniem kamieni do pogromcy żółwi został w końcu po okresie 2 tygodniach reklamacji naprawiony :)
    P.S. Nadal czekam na naprawę premki ze skrzynek :(

4. IPlay4Free

IPlay4Free Czeladnik forum

Trzeci raz będzie odpalany skrypt? :V To już się robi śmieszne. Robić prosty skrypt, który opiera się na przeleceniu db, każdy rekord ma zostać sprawdzony zapisem if'a, a następnie jeśli warunek będzie spełniony ma zmienić wartość. Naprawdę to jest takie ciężkie dla BP?

5. Kяzуś

Kяzуś Aktywny autor

Prawda nadal nie ma dopisanego premium ze skrzynek.

6. ***DZIARA***USS

***DZIARA***USS Okazjonalny autor

oczywiście uruchomimy kolejny skrypt w poniedziałek (albo ostatecznie we wtorek).

Czekamy

7. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

z niecierpliwością :(

8. Kяzуś

Kяzуś Aktywny autor

Ja niestety nie otrzymałem dalej tych 40 dni premium ze skrzynek .. Troszkę znów im nie wyszło .

9. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Napisz w takim razie do PT w tej sprawie, być może skrypt nie zadziałał poprawnie.

10. ***DZIARA***USS

***DZIARA***USS Okazjonalny autor

Mi tam dopisało, aż dzwine hah

11. Sifu7

Sifu7 Forumowy żółtodziób

mnie też dopisało, nareszcie :)

12. W takim razie skoro dopisali już premium do kont , czy mozna zamknac temat?

13. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Błąd z premium do kont naprawiony.
    Brak dalszych postów w tym wątku.
    Temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.