Problem Ligi Manty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 7_wcielenie_buddy, 6 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7_wcielenie_buddy

7_wcielenie_buddy Czeladnik forum

Ahoj Piraci!

Problem ligi manty został już rozwiązany. (wreszcie!)
    Zdecydowaliśmy się dać kod bonusowy dla wszystkich graczy jako kompensację za zaistniałe utrudnienia:

sfmantaleague

Kod bonusowy zawiera 5 monet rankingowych i jest ważny do 31 lipca.

Wasza ekipa Seafight

------------------------------------------------------

Mam pytanie dotyczace graczy, ktorzy zostali w wyniku bledu automatycznie przeniesieni do innej ligi i chca wrocic do Manty po 15 lipca. Zmiana ligi wiaze sie z utrata posiadanych monet i warunkiem wybicia okreslonej liczby PE. Domyslam sie, ze dotyczy to rowniez tych co zostali poszkodowani w wyniku bledu bo nie znalazlem info dotyczacego tej kwesti. Zakladajac iz tak jest to chcacy powrocic musza wydac posiadane monety lub utraca i uzyskac okreslona ilosc PE....to nie rozwiazanie problemu tylko pozbycie sie go :):):)

2. Errew

Errew Hrabia forum

liga manty dopiero weszla wiec skad monety by posiadali ci gracze ? oni zdaje mi sie nic nie traca przynajmniej monet no chyba ze z nizszej ligi mozna monety do wyzszej bez utraty przeniesc

3. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

a ja mam pytanie dlaczego nie moge awansowac do ligi manty skoro mam wbite prawie dwa razy tyle pe niz jest potrzebne kpina jakas ze strony bp czy jak najpierw blad z ranga ktora osto spadla i wieczne tlumaczenia chyba juz od pol roku ze blad teraz daja nowa lige do ktorej nie mozna awansowac i daja kod na marne 5monet

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Jesteś pewien że spełniłeś wszystkie wymagania ? Ilość punktów elitarnych zgromadzonych w bieżącym sezonie to jeden z kilku warunków jakie trzeba spełnić by awansować do ligi wyżej (klik)

5. Brak aktywności w temacie.
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.