Problem - mapa morza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CypisCS, 29 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CypisCS

CypisCS Forumowy żółtodziób

siema , gram w tą grę juz około 6 lat i non stop błedy na błędzie , nie umiecie tego ogarnac to sprzedajcie firme moze ktos ogarniety sie skusi i ogarnie ten bajzel bo to jest poprostu porażka i smiech na sali co wy robicie z tą grą.
    siedzę od godziny 22 do teraz czyli 5 nad ranem , mineło już 6 godzin i z mysla ze przy restarcie sie zaloguje w dalszym ciągu mnie krew zalewa a wiec pozdrawiam i oby tak dalej

2. renia390

renia390 Czeladnik forum

ja to wejsc nie moge na mapke morza same błedy pozdrawiam

3. Niestety od dłuższego czasu staram się zalogować na mapę morza i dochodzi do 21% a tam wyskakuje "invalid user id " co to na być? Niestety kolejne błędy i brak możliwości gry , zróbcie coś z tym bo to jest naprawdę bardzo męczące dla Wszystkich graczy i nic dziwnego że wiele osób przestało grać jak jest błąd za błędem.

4. MOCARZ_RONNI_USS®

MOCARZ_RONNI_USS® Aktywny autor

witam chcialbym sie dowiedziec czemu nie moge wejsc na mape morza wyskakuje mi cos takiego ,,
    INVALID USER ID !

5. xApõ©åĿÿp§ë007

xApõ©åĿÿp§ë007 Forumowy żółtodziób

mam to samo od 5 ,00 nieda sie wejść

6. TYMON

TYMON Czeladnik forum

oj tam :p tylko pl1 siadlo :D trzeba grac na kilku serwerach :D i jest impreza :D wazne ze dali nowy napis :D invalid user id :D mam z nich beke chociaz gram :) dali hh ale bledu nie naprawili :D

7. RONNI_USS®

RONNI_USS® Forumowy żółtodziób

even przedluzyli a i tak serwer nie dziala poprostu zenada

8. Wiechun1

Wiechun1 Czeladnik forum

Witam, co znowu zepsuli Nasi informatycy, ze na mapę nie można wejść ?

9. Komancz_Passo®[USS]

Komancz_Passo®[USS] Okazjonalny autor

Powiem tak to jest 1 ogromny bajzel kiedys sie gralo tylko nie bylo ani bledu ani laga a teraz? To jest nie dowytrzymania , Jak trzepac kase z MHH czy HH to wiedza ale zeby naprawic bledy to nie. I wcale sie nie dziwie ze wiekszosc graczy skonczyla z tym bo po co sobie truc nerwy jak sie grac nie da bo co chwile blad tak samo z ewentem zostal przedluzony ewent czy bledy??:rolleyes:

10. shougan94

shougan94 Weteran forum

Nie da sie zalogowac, Ja i mam nadzieje ze inni gracze tez oczekujemy w zamian za te lagi ogromna rekompensate, nie wiem jak BP nas zadowoli ale musi to byc cos mega, jest weekend ludzie chca pograc a tu informatycy swoja niewiedza znow popsuli gre. Moze BP szykuje cos nowego, aby znow kase zarabiac. Ile mamy jeszcze placic zeby ta gra plynnie chodzila?

11. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

no i co mi po przedłużeniu tego eventu jak grać ie moge nadal a pewnie informatycy maja wolne i dopiero w pon bedą to ogarniac maskara

12. danieloss2

danieloss2 Forumowy żółtodziób

witajcie w klubie, ja tez mam tak od wczoraj

13. *Pysiu*

*Pysiu* Czeladnik forum

Jedyne co działa normalnie to dział płatności. Widzę BP że nie zależy wam na graczach i reputacji tylko na pieniądzach. A jest takie przysłowie "Pieniądze to nie wszystko" najwidoczniej dla BP to sie tylko liczy kasa!

PS: Pozdrawiam tych co tam siędzą i "pracują nad błędami" ;**

14. mdrako

mdrako Forumowy żółtodziób

Tak jest... Dział Płatności działa bez Zarzutu tylko kto będzie chciał zostawiać kasę w BP skoro funduje nam od dłuższego czasu takie komplikacje? W przeciągu ostatniego roku zakończyło grę około 40 znanych mi graczy którzy od lat kupowali "premki", "rabaty" czy "pakiety" w dziale płatności i tylko ich konta "cumują" w bractwach i marnieją ale nikt już się na nie nie loguje. Brak graczy To Brak kasy ale skoro BP ma nas gdzieś to trzeba zmieniać grę i ja z satysfakcją ciągle namawiam znajomych na TS-ie na inną grę...;D
    Niech ktoś inny zasłuży na nasze pieniądze swoją sumiennością, jakością usług i szacunkiem bo tu tego nie znajdziemy. Pozdrawiam

15. doCenT™RÿPkÅ™

doCenT™RÿPkÅ™ Forumowy żółtodziób

Również borykam się z takim samym problemem ale widzę ,że znikąd żadnej pomocy . Tęgie umysły pochowały się na dnie oceanu chyba

16. Komancz_Passo®[USS]

Komancz_Passo®[USS] Okazjonalny autor

a co do namawiana do innej gry jak pisales jakie gry polecasz ???MarioUSS ;D
    pzdr dal wszystkich czekajacych na naprawe serwa :)

17. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Żadnego polecania innych gier, jest to forum Seafight. Za reklamowanie innych gier jest odpowiednia nagroda, pozdrawiam.

18. out`git

out`git Okazjonalny autor

tak, nikt nawet nie raczy nam odpowiedzieć co z naszym problemem...

19. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Ciekawe kiedy sie wezma za naprawe tego dziadostwa od wczoraj tylko mam INVALID USER ID :/

20. Sea_Wolf™

Sea_Wolf™ Okazjonalny autor

W całym tym bajzlu, najgorsze jest to, ze nikt nie raczy oficjalnie poinformować "Problem zostanie rozwiązany do godź . . . . ". BugPoint ma gdzieś graczy, więc po co ich informować. Dla nich najważniejsza informacja to nowe bzdety w sekcji płatności.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.