Problem - mapa morza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CypisCS, 29 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Kasiczek-

-Kasiczek- Czeladnik forum

Jestem ciekaw czy problem jest tylko na PL1 jeśli tak to nie jest to wporządku wiec niech mi milion kulek dadzą w zamian albo konto na serwer europa wrzucą w obecnym stanie

2. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

pl2 dziala normalnie

3. proplek

proplek Forumowy żółtodziób

Dlatego właśnie podziwiam tych którzy za tą gre płacą, a tak owych nie brakuje jak widać.

4. Fasola82

Fasola82 Czeladnik forum

No to mam rekord na mape morza nie weszlem cala dobe ale to nie moj rekord tylko bp

5. ☆tyskie☆

☆tyskie☆ Forumowy żółtodziób

4 Dostępność
    Bigpoint gwarantuje dostępność gier i serwisów przeciętnie przez 90% (dziewięćdziesiąt procent) roku. Wyłączone z tego są okresy, w których serwery portalu gier Bigpoint lub poszczególnych gier nie są dostępne przez internet z powodu problemów technicznych lub innych problemów, pozostających poza strefą wpływów Bigpoint (siła wyższa, zawinienie osób trzecich, itd.) oraz okresy, w których przeprowadzane są rutynowe prace konserwacyjne. Odpowiedzialność cywilna firmy Bigpoint za umyślną lub spowodowaną rażącą niedbałością niedostępność gier i serwisów pozostaje nienaruszona. Bigpoint może ograniczyć dostęp do usług, o ile wymaga tego bezpieczeństwo pracy sieci, utrzymanie integralności sieci, a zwłaszcza w celu uniknięcia poważnych zakłóceń sieci czy oprogramowania lub utraty zapisanych w pamięci danych. Oni juz chyba wykorzystali wszystko w tym mesiaciu!!!!! niech sie ogarna

6. i tak odwrócą kota ogonem i zwalą winę na plamy na Słońcu albo efekt cieplarniany.
    Polecam wszystkim poświecić czas oczekiwania a przede wszystkim cały marnotrawiony czas na gre i spędzić go z bliskimi osobami.

Pozdro

7. out`git

out`git Okazjonalny autor

ja bym chętnie zorganizował strajk na naszym serwerze, np. miesiąc bez zakupów w dziale płatności:p

8. BLUBOS*BAD*

BLUBOS*BAD* Czeladnik forum

nie nasi informatycy tylko niemieccy nasi dali by sobie z tym rady

9. Ktp.Nefryt

Ktp.Nefryt Czeladnik forum

Bardzo zastanawiający problem, głównie biorąc pod uwagę ogromne pieniądze jakie zarabiają na tej grze , oraz ilu ludzi gra na pl1.....

Ps. Ciekawe ile dla gracza jest warte dwa dni bez gry, ile w tym czasie by zarobił czy udoskonalił statek np.

10. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

ja dziękuję za przyjemność tej "gry" to nie gra to wieczny laagg i tyle a co do reszty to zero kaaasy dla bp i tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 marca 2014
  11. Widmox

Widmox Forumowy żółtodziób

Dajcie spokój co to ma być każdy się napalił na przedłużony Event , a tu dupa po prostu to jest żałosne żeby Ekipa która stworzyła tą grę (BP) nie umiała jej naprawić normalnie porażka -.-

12. -TEDY1970-[™±™]

-TEDY1970-[™±™] Forumowy żółtodziób

Jedno wielkie dno, jak można doprowadzić do takiej sytuacji.
    d-n-o.!

13. seymour.

seymour. Czeladnik forum

Ciekawi mnie jedno. Czemu inne serwery nie padły? I dlaczego nie ma oficjalnego komunikatu na forum?

14. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Błąd naprawiony dawno z mapą morza. Temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.