Problem z czatem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 乂KḮNĢ.☠.ϾØBŘẴ乂™, 19 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Od wczoraj mam problem z czatem tj System: Authorization failed!.
    Czyszczenie ciasteczek nic nie daje :))
    Miałem bana ,ban minął a dalej nie mam czata :)

2. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

taki dodatek do bana:D

tinky299 lubi to.
  3. Szkoda ,że ten dodatek nic mi pozytywnego nie daje :p ale dziękuje BugPointowi za chęci :)
    Chciałbym zauważyć ,że na każdym koncie nie mam czata :)

Jeszcze chciałbym dodać ,że licytacje się nie zmieniają tj mam ciągle te same licytacje i te same osoby licytuja na bazarze więc wygląda jakby czas stanął w miejscu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 maja 2014
  4. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

pisales do supportu?

5. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Authorization failed!

Jest to błąd z Twoim połączeniem internetowym.

6. Napisałem do supportu i zgadnijcie co odpowiedzieli ...... Wyczyść ciasteczka hahahahahahahaha
    Z bazarem to jednak jest problem po stronie bp bo inni ludzie na angliku też nie mają, tak samo na globalu.
    Co nie zmienia faktu ,że czata dalej nie mam .
    Czy wy myślicie ,że wyczyszczenie ciasteczek pomaga na wszystko ?
    Problem nie leży po mojej stronie bo zrobiłem formata i dalej jest ten problem. Wygląda na to ,że mój adres Ip został gdzieś zablokowany po stronie BP

7. ___Adrian___

BP nie ma nic wspolnego z czatem, konsola czatu jest dostarczana przez firme zewnetrzna. 99% problemów z czatem związana jest z połączeniem internetowym uzytkownika.

Wydaje sie to smieszne ale czyszczenie " ciasteczek " bardzo pomaga w SF :D

8. Zawsze bo banie czat automatycznie wracał teraz jakby się gdzieś zawieruszył :)
    Na 99% błąd nie leży po mojej stronie bo wszystko działało normalnie , po banie czata nie ma na KAŻDYM koncie.
    Ten 1% to błąd sieci, ale ja nic nie zmieniałem więc to nie powinno być problemem.

9. ___Adrian___

Ja Ci pisze jak jest :) Nie musisz mi wierzyć i możesz nadal obwiniać BP. Miłej nocki :)

10. W takim razie gdzie może leżeć błąd ?? Bo " problem leży w twojej sieci" mi tak pomaga ,że szok. Nawet nasi technicy nie potrafią mi powiedzieć gdzie leży problem.

11. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Działa Ci już czat?

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak jak wyżej sprawdź łącze internetowe, wyczyść wszystko. Brak aktywności - uznaje że problem został rozwiązany - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.