Problem z czatem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kpt.Desperado, 10 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

Witam.
    Chodzi o problem z czatem na mapie morza. Niby okienko się otwiera ale nie ma podziału na globalny, szukanie bractwa, bractwa,system grup.Nie wiem czy ten problem dotyczy tylko mnie, czy pozostali gracze mają tak samo.

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

U części graczy występuje też ten problem.

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2017
  3. Kpt.Desperado

W takim razie zachodzi pytanie kiedy PT to naprawi ? Wiem że jest weekend, nie mniej jednak jest to trochę uciążliwe.

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Tym PT się nie zajmuje, a programiści. Mamy weekend, a BP w weekendy nie pracuje, więc przypuszczam, że dopiero w poniedziałek zostanie to naprawione.

5. Kpt.Desperado

To przykre. Co prawda jest weekend ale chciałem zauważyć co zapewne wszyscy wiedzą - mamy też ewent.:mad:

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Rozumiem to, w nocy były problemy z serverami i być może problem z czatem jest następstwem tego. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.

7. Kpt.Desperado

Pewnie cierpliwość to podstawa.:cool: Na chwilę obecną przynajmniej u mnie się naprawiło.Ciekawe czy chwilowo czy całkowicie.:)Pozdro.

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Problem z czatem został rozwiązany. Temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.