Problem z dołaczeniem do Bractwa S&B

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Errew, 20 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Errew

Errew Hrabia forum

Witam chce poruszyc temat tutaj bo suport zalatwia sprawe juz chyba rok jeden z Cm`ow obiecal pomoc juz 6miechow mija i cisza nawet zapomnialem ktory to :) bo inaczej juz bym go meczyl :)
    Problem polega na dolaczeniu do mojego bractwa:
    nie idzie go wyszukac po skrocie S&B
    nawet jesli sie je wyszuka po nazwie: Sojusz Bractw S&B brak ikonki wyslij podanie

I tak sie woze juz kupe czasu komu sie uda wyslac podanie to jest u mnie a komu nie to nie moze w zaden sposob wyslac upragnionego podania... ciasteczka wyczyszczone na roznych przegladarkach sprawdzane :(

PROSZE O POMOC!!!

2. Kajak®®

Kajak®® Naśladowca mistrzów

Też tak miałem kiedyś,, prosze naprawcie to!

3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Faktycznie jest z tym problem a Próbowałeś wpisać w części nazwy bractwa tylko sam wyraz: Sojusz lub Sojusz Bractw ? Spróbuj tak wpisać czy wyszuka. I podaj jak Możesz jaki serwer.

4. ktosinny

ktosinny Forumowy żółtodziób

Ja próbowałem wyszukałem Sojusz tak jak napisałes i klikam ikonke "Napisz podanie" i nic sie nie dzieje... A kiedys należalem do tego bractwa... Tylko mnie wyrzucili :(

5. Errew

Errew Hrabia forum

Serwer PL2

6. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Za każdym razem tak jest? Sprawdzałam przed chwilą i była ikonka do wysyłania podania.

7. Errew

Errew Hrabia forum

ikonka nieraz sie pojawia ale po kliknieciu nic sie niedzieje...:( co nie znaczy ze niektorym udaje sie wyslac podanie jakims cudem

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

W takim razie najlepiej będzie jak z takim problemem zgłosisz się do supportu.

9. Errew

Errew Hrabia forum

jak juz pisalem w 1 poscie sprawe zglaszalem suportowi z okolo rok temu ale oni problen ten juz znaja i pracuja w pocie czola azeby gracze mogli dolaczyc... bla bla... wiec tera szukam pomocy juz tylko na forum chyba wykozystalem juz wszystkie mozliwosci :(

10. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Tylko, że my na forum nie możemy nic z tym zrobić.
    Spróbuj jeszcze raz napisać do supportu, rok to dość długo.

11. temat nieaktywny zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.