problem z elitarnymi designami i mapami specjalnymi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika danonek565, 24 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danonek565

danonek565 Forumowy żółtodziób

Witam, mam problem z brakiem możliwości założenia designów za zdobycie elitarnych poziomów. Oczywiście mam duży statek elitarny, ale mam tylko design "okręt wojenny" oraz "dla poziomu 5" (nie licząc kupionych) przy 5 poziomie elitarnym. Być może pomocna będzie informacja że właśnie wróciłem do gry po kilkuletniej przerwie i od tamtej pory zdobyłem ten design "dla poziomu 5", który wcześniej nie miałem. Proszę o pomoc.

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Zapewne jest to blad zwiazany z tym , ze designe mozna zmieniac tylko na mapie morza. Mi dziala, ale byl taki czas, ze tez nie moglem zmienic. Sprobuj restarcik, a jak nie pomoze mozesz pisac do BP, ale tam tez powiedza, zebys czekal, tak wiec czekamy i liczymy na poprawe :p

3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

4. danonek565

Ciężko powiedzieć, gdyż teraz przy logowaniu się na mapę wyskakuje mi błąd: "INVALID USER ID !". Ech, życzyłbym sobie chociaż jeden dzień seafight bez błędów :/

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

To musisz odpalic youtube i tam przez caly dzien mozesz ogladac filmiki dawnego Seafight :p

6. danonek565

Oj, grało się kiedyś, bez PV bez towarzyszy, bez talentów i bez błędów. Nie to co teraz :p

7. danonek565

Błąd z logowaniem już na szczęście został usunięty, i mogę powiedzieć że nie, dalej nie mam tych skórek :/

8. bzyk0223

bzyk0223 Okazjonalny autor

4:59 normalnie dalem rade sie zalogowac z nowym czasem po ponad24 godzinach

9. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Pisz do supportu :p

10. danonek565

to chyba sobie odpuszczę :p a takie pytanie, czy można jeszcze dostać białą mapę? bo mam 5lvl i nie dostałem żadnej a test robiłem kilka dni temu (na innym serwerze niz to z designami). i Jak można dostać iinne mapy poza tymi czterema z kotła aruby?

dzięki wszystkim, temat do zamknięcia.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 kwietnia 2014
  11. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Na prośbę zamykam :).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.