problem z ev piłkarskim

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kill-97, 24 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

he szkoda czasu na ta gre rano bilem boty z pilkarskiej to sie oplacalo i dawalo co jakis czas 30 k perel z statkow narodowych od godziny 17 wywalilem ponad 250 k pilkarskiej nie dostalem ani 1 perly z statkow narodowych ani nie wyskoczyl armoni czy jakoc tak same straty ponad 250 k perl na ---- narka szkoda czasu na ta chora gra tu kasa sie tylko liczy nie przyjemnosc pa zlodzieje i oszusci

2. Duszek

Duszek Aktywny autor

hahahha taka gra piracka :p za bardzo przyzwyczaili was do eventów bardzo opłacalnych perłowo :p
    ja nie oprawiam pereł w ramkę, ja wydaje puki mam je :D i radzę w wikipedi sprawdzić co mamy pod pojęciem "gra" :D

PS: tak się dostaje perełki:
    2016-06-24 21:53:31 Otrzymałeś perły (ilość: 32827).
    2016-06-24 21:46:57 Otrzymałeś perły (ilość: 32826).
    2016-06-24 21:29:35 Otrzymałeś perły (ilość: 32723)

Ostatnie edytowanie: 24 czerwca 2016
  3. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Opisana sytuacja nie może być zakwalifikowana jako błąd, przenoszę więc temat do bardziej odpowiedniego działu ;)

4. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Event już się skończył.
    Zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.