Problem z Kapitanem

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika JacekBalcerzakBoxer, 9 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. JacekBalcerzakBoxer

JacekBalcerzakBoxer Młodszy ekspert

Witam,
    Nie mogę wysłać kapitana ani na misję z safanadami, ani na misję z pergaminami.
    Witalność ma ponad 100. Wszystkie warunki spełnia.
    Po przyciśnięciu przycisku WYŚLIJ nic się nie dzieje.. Zgłaszam błąd... Z tego co wiem, nie tylko ja mam z tym problem.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Czy odebrałeś wszystkie misje? I czy nie byłeś w danym momencie na pergaminie?

3. JacekBalcerzakBoxer

JacekBalcerzakBoxer Młodszy ekspert

Zrobiłem wszystko jak należy.. Jest widocznie jakiś wielBŁĄD.

Stoję na zwykłej mapie mam wszystkie warunki spełnione i nie ma możliwości wysłania kapitana na pergamin, ani na misję na safanady

4. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

Wszystko działa poprawnie przed chwilą wysłałem kapitana zarówno na safanedy jak i zwykłe misje oraz na pergaminy, żadnych problemów.

5. toj0

toj0 Zaawansowany

Zebrałeś wszystkie łupy? :p

6. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Nie odebrałeś łupów oraz nie wykupiłeś czarteru dlatego nie mogłeś wysłać kapiatana na pergamin.

toj0 lubi to.