Problem z Klientem Seafight

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika shougan94, 17 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shougan94

shougan94 Weteran forum

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Spróbuj usunąć wszystkie pliki z folderu gdzie jest zainstalowany klient, pobierz nowego klienta i zainstaluj.

3. shougan94

shougan94 Weteran forum

Niestety to nic nie daje..... Nawet jak daje żeby instalowalo w innym miejscu....

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

A jaki masz windows? Ile ram i jaki typ systemu 32 bit czy 64?

5. shougan94

shougan94 Weteran forum

WIn 8.1 32 bitowy system operacyjny, proces X64, Ram 4 GB

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Bez problemu powinno działać na tym systemie, chociaż ze screena wynika, że może być potrzebny system 64 bitowy, ale i na 32 powinno działać. Ewentualną pomoc możesz, uzyskać pisząc do PT, tam uzyskasz odpowiedź jaki to rodzaj błędu.

7. shougan94

shougan94 Weteran forum

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 września 2018
  8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Wersja którą instalujesz jest przeznaczona na Windows XP z systemem 64 bitowym, a Ty pisałeś że masz inny. Poszukaj wersji dopasowanej do Twojego windowsa.

9. shougan94

shougan94 Weteran forum

Możesz pomóc gdzie to znajde, szukam , rozne sciagam i caly czas mam to samo....

10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

W wyszukiwarce internetowej wpisz microsoft visual c++ z odpowiednimi parametrami Twojego windowsa. Ja niestety nie mogę wklejać na forum niesprawdzonych stron i nie powiązanych z grą.

11. shougan94

shougan94 Weteran forum

A jakos przez wiadomosc prywatna nie da sie wyslac.....???

12. shougan94

shougan94 Weteran forum

Po zainstalowaniu odpowiedniego programu pod system dalej jest to samo......

13. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Zostań przy przeglądarce internetowej, różnicy miedzy przeglądarką, a klientem nie ma.

14. shougan94

shougan94 Weteran forum

Ok , taka sama informacje dostalem od PT, ale tu chodzi o to że jak przechodze na inna karte . np chce kupic cos na placu targowym, to mapa staje itp, musze odswiezac i to jest denerwujace.....

15. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Wystarczy że, przytrzymasz lewy CTRL i scrollem myszki, zrobisz raz w gore i raz w dol, powinno wtedy wrócić do normy.

16. shougan94

shougan94 Weteran forum

Już tak robiłem i niestety nic to nie daje, staje cała mapa i nic się nieda zrobić, tylko F 5 zostaje.....

17. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Używasz Chroma zakutalizuj go do najnowszej dostępnej wersji ponieważ taka już jest.

Jeżeli chodzi o problem z mapą, która zatrzymuje się, wystarczy zaznaczyć kartę jakbyś chciał nią przenieść wtedy mapa się odbuguje :)
    Nie wiem czy na Operze istnieje ten sam problem.

18. shougan94

shougan94 Weteran forum

Ok, dziekuje za info. ;)

19. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Mogę w takim razie zamknąć już temat?

20. shougan94

shougan94 Weteran forum

Bardzo proszę. ;)
    Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.