Problem z logowaniem błąd autoryzacji

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika erytrea, 21 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. erytrea

erytrea Forumowy żółtodziób

Próbowałem ostatnio zalogować się na server http://int11.seafight.bigpoint.com i od tamtego momentu nie moge wejść na moje konto . Wyskakuje mi błąd autoryzacji czy coś w tym stylu: '' Authorization Required
    This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.'' i okienko wymagające podania nazwy użytkownika i hasła.
    screen:https://zapodaj.net/06fd55ac1c1bc.bmp.html

Próbowałem wpisywać standardowe hasła server typu : admin admin czy admin 1234 i nie działa. Proszę o pomoc.

-katrin3576- lubi to.
  2. -katrin3576-

-katrin3576- Forumowy żółtodziób

A kiedy ten server będzie aktywny żeby zmienić go na polski, bądź czy da jakoś to się obejść ?

3. Jedynym wyjściem będzie chyba napisanie do pomocy technicznej aby to odblokowali gdyż jest to błąd ewidentnie techniczny.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 czerwca 2016
    BA_Tefnut lubi to.
  4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Ehhh... Nie dotykać tego co jeszcze nie działa !!!! :mad::confused:

Niestety, jak kogoś palce zaswędziały za mocno to nie da się obejść problemu inaczej jak tylko przez zgłoszenie się do pomocy technicznej.

5. ListDoWroga[PL]

ListDoWroga[PL] Forumowy żółtodziób

mama to samo co zrobic ??

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Przypomnij sobie numer ID konta na którym grałeś oraz serwer - te informację będą ci potrzebne. Zgłoś się do pomocy technicznej.

7. ListDoWroga[PL]

ListDoWroga[PL] Forumowy żółtodziób

juz wyszlem czeam na odpowiedzi :)))

8. *JOHN*###

*JOHN*### Okazjonalny autor

to niech pomoc techniczna ruszy sie troche bo od wczoraj nic nie zdziałali z tym błędem ,wczoraj dałem zgłoszenie i do teraz nic

9. Nowy server już działa i problem nie występuje.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.