Problem z logowaniem

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika BRZ9AN9, 1 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BRZ9AN9

BRZ9AN9 Forumowy żółtodziób

Witam, czy ktoś z was spotkał się z problemem związanym z logowaniem do konta?
    Mianowicie mam dwa stare konta mniej więcej z 2012 roku
    Oba konta są aktywne ponieważ mogę zmienić hasło jak i otrzymuje newsy na maila zachęcające do powrotu do gry jedno działa bez zarzutów na którym gram i do was pisze natomiast w przypadku drugiego konta podczas próby zalogowania pojawia się komunikat który wkleiłem poniżej. Próbowalem się logować na róznych komputerach jak i z różnych przeglądarek czyściłem pliki cookies i robiłem inne podobne zalecane zabiegi jednakże bez skutecznie bez różnicy czy loguje się z poziomu przeglądarki czy po przez klienta.
    Nie ukrywam, że to moje konto główne i to na nim chciałbym powrócić do gry jednakże może ktoś miał podobny problem i pomoże mi w

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 listopada 2023
    Roman52 lubi to.
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Problem zgłoszony do pomocy technicznej. Czekaj cierpliwie na odpowiedź.

Roman52 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.