Problem z misją droga do Atlantydy

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika _vis_, 8 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _vis_

_vis_ Zaawansowany

No niestety po zmianach osoby które mają wysoki lvl nie mogą ukończyć misji:
    30. Mała Wojna

- Zadaj 6 000 000 szkód NPC Okręt Bojowy Gudai

Nagroda: 5 000 PE, 100 Monet yulong, 3 000 Kul z jadem krakena

Mam obecnie 53 lvl i nie mam możliwości skorzystania z tej mapy bo takie zmiany wprowadził BP więc proste pytanie dlaczego nie dostosowano misji drogi do Atlantydy tak aby każdy mógł ją ukończyć.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Czy problem nadal występuje ?

3. ๖ۣۜҢΩЩΣҚ

๖ۣۜҢΩЩΣҚ Aktywny autor

jeśli dobrze zrozumiałam,kolega ma 53 lvl po ^^ ostatnich " rewolucjach:
    Patch Day :p post z 18 lipca 2024

Zmiany:
    Mapy rajdowe mają teraz maksymalne poziomy; mapa słoneczna jest przeznaczona dla poziomów od 1 do 15,
    Behemot jest przeznaczony na poziomy 1 do 20,
    Wspólnota narodów jest przeznaczona na poziomy 21 do 30,
    Delta jest przeznaczona na poziomy 31 do 50,
    Pałac Żywiołów jest przeznaczony do poziomów 41 do 60.
    nowa mapa rajdów, Odwrót Kalytona, jest dostępna dla poziomów od 50 do 60.
    Trofea Zaginionej Floty obejmują teraz Bezpieczną Przystań 11 i Bezpieczną Przystań 12 jako mapy, na których możesz wykonywać zadania w celu zdobycia trofeów.

Mając 53 lvl nie może wejść na mapę Delty aby ubić okręt bojowy Gudai- lvl nie cofnie, podejrzewam,że problem nadal występuje :/
    Niestety obawiam się, że jedynym wyjściem będzie anulowanie przyjętej misji.
    Po tych zmianach, jest kilka takich misji, które można wziąć ale nie można ich zrobić, ze względu na zbyt wysoki lvl gracza :/

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat nieaktywny. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.