Problem z misją eventową

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wyrafinowany, 4 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wyrafinowany

Wyrafinowany Forumowy żółtodziób

Mianowicie z misją Wrogowie z przeszłości.. W tej misji musiałem ubić 5 NPC Hugin. Wykonałem to, po czym wróciłem do Haldora. Gdy chcę odebrać nagrodę za misję, napis ''Odbierz nagrodę'' świeci na szaro i nagrody nie mogę odebrać. Jaki jest tego powód ? Dodam, że po ubiciu ostatniego, 5 Hugina zostałem zatopiony.. Może zatopienie ma jakiś wpływ na to, że nie mogę odebrać nagrody ?

2. Tak ma to wplyw..musisz z niej zrezygnowac i przyjac na nowo i ja znow zrobic;/

3. Wyrafinowany

Wyrafinowany Forumowy żółtodziób

Czyli wykonanie misji przez słabszych graczy graniczy z cudem i jest uzależnione od innych...

4. Huginy można bić przecież z pustaka :) więc tu nie problem..owszem dalej jest ciężej bo trzeba amunicją perłową bić..
    najlepiej kończyć misje niedaleko mapy z bezpiecznym portem..bądź po ukończeniu misji włączyć niewidkę i płynąć oddać misje

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Temat jest już nieaktualny.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.