Problem z nowymi trofeami

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Emp59, 26 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Emp59

Emp59 Okazjonalny autor

Witam,zauważyłem, że wogóle nie zalicza zebranej waluty Escudos do trofeum: Lutnia Harmonni. Ogarnijcie to

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zalicza, pamietaj ze musisz byc na mapach zaginionej floty.

3. ๖ۣۜҢΩЩΣҚ

๖ۣۜҢΩЩΣҚ Aktywny autor

Będąc pod wodą i robiąc misje , orichalkum z nagród za misje-łącznie 1145 orichalkum + orichalkum z npc. Tymczasem do trofeum dolicza tylko orichalkum z npc ( zwykłych i admirałów) nie dolicza tych z nagród za misje .Po x restartach dalej to samo :( jak tu nabić 400 000 ?

4. BA_PP187

Niestety to nie błąd.

5. •☆•SILENCIO•☆•

•☆•SILENCIO•☆• Młodszy ekspert

hahah lepiej przejrzyj te trofea i zglos problemy z wykonaniem .! np 6000 teleportow xD buhahah no de.bile to wymyslaja;/ 6000 teleport co 5 minut =30000minut / 60= 500 godzin robienia ciagiem co 5 minut teleportu :D hahah

6. Prawda1918

Prawda1918 Forumowy żółtodziób

Już śpieszę z odpowiedzią, musiałem założyć nowe konto na forum, ponieważ po ostatnim wpisie, zablokwali mi możliwość zakładania nowych postów, pisania odpowiedzi, ale to nie problem. Polityka BP

Kolego Mój drogi, już pędzę z rozwiązaniem dla Ciebie.

Opcja 1 najgorsza, ale legalna.
    Klepać boty ręcznie, przez x lat.

Opcją 2, lepsza, legalna Ale droga
    Dzial płatności zalicza wszystkie zakupione orichalkum, saafandy w pakietach.

Opcją 3, nielegalna, szybsza niż Opcja 1 i tańsza niż Opcja 2. Nielegalna.
    Puszczać bota.

Chcesz mieć, szybko polecam połączyć opcje 2 i 3.

Takie rozwiązanie graczom serwuje Bigpoint, także każdy jest świadom i wybierze swoją ścieżkę rozwoju konta . Ahooj przygodo.

Ps. Pewnie dadzą jakiś event, że będzie można nabić orichalkum, ale kiedy tego nikt nie wie.

Na obecną chwilę
    Opcją 1
    Opcją 2
    Opcja 3

Play for fun!

7. ๖ۣۜҢΩЩΣҚ

๖ۣۜҢΩЩΣҚ Aktywny autor

Biorąc po uwagę " korektę na - " po 10 godzinach, to jakieś 50 dni teleportów:( dziękuję postoję, zrobię " przy okazji :)

Dziękuję za bogaty wachlarz opcji, ale niestety będę zmuszona wybrać opcje nr1 ( pytanie tylko kto padnie wcześniej,ja czy serwery :p ) Pozdrawiam :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 listopada 2023
    ...AssassiN... lubi to.
  8. BA_PP187

Źle do tego podchodzicie. Założenie producenta jest takie iż zrobienie nowego trofeum powinno zająć rok albo nawet dwa lata. Robienie i zdobywanie na już nie ma sensu.

*Mruk* i igI*POLAND* lubią to.