Pomoc techniczna problem z procentami armat!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika patryk_kmn, 21 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patryk_kmn

patryk_kmn Czeladnik forum

Witam mam problem z obrazenia zadawane armatami!! Brzmi on tak mam zalozone same belki bez zadnych lam i orzebrowan! A wiec mam tylko 28,6procent obr zad armatami a mam kamien do armat 22 procent 7 z pergaminu 5 z pergaminu liga 2 procent jeszcze pojawia mi sie 7 procent z jakiegos seafight.labels.castleBoosters ale tego nie licze a wiec czemu mam tylko 28,6 a powinienem miec ponad 30 na amunijci pustej mam to zglaszac do pomocy technicznej??

2. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

Patryk może i Ci wyskakuje ile masz % , tez tak mam ale salwa jest nieco inna nic podawane info w wartosci statku ,

3. patryk_kmn

patryk_kmn Czeladnik forum

takie rzeczy powinny wyskakiwac normalnie bo to rzeczy pierwszo rzedne

4. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

tak ale powinieneś patrzeć jaką masz salwe a nie co wartośc pokazuje ;p

5. krystian0301

krystian0301 Stały bywalec

22%+7%+5%+2%+7%=43%
    20* 0.43= 8,6
    20+8,6=28,6
    Wszystko sie zgadza nie ma błędu. Nie wiem jak policzyłeś że ma byc 30 musisz mieć ponad 50% obrażeń.

6. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Odpowiedź została udzielona, brak aktywności w temacie więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.