Problem z wtyczka? Moje rozwiązanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kilos, 12 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kilos

kilos Czeladnik forum

Witam!

Posiadałem odwieczny problem z wtyczką... Było to uciążliwe i nie do przyjęcia, potrafiła padać co 2-3minuty, gdy ktoś korzystał z amunicji elitarnej typu rozświetlająca,fosforowa czy vodo nie wspominając o ataku tentakel. Zmieniałem system, wiele przeglądarek oraz czyściłem rejestr, pliki cookies itp. i nic kompletnie nie pomagało. Problem rozwiązał się całkiem przez przypadek, pewnie duża ilość osób ciekawa jest w jaki sposób? Otóż serwis umożliwia ustawianie zoomu, jest taki mały paseczek do ustawiania odległości, gdy zacząłem szukać skrzynek do otwierania postanowiłem ustawić bardzo małe zbliżenie,aby widzieć je z dużej odległości. Jak się okazało na zoomie od 50-60% do 30% wtyczka przestała padać. Ciężko się przestawić na grę z dalszej odległości, ale Ci, którzy mają ten problem wiedzą, iż nic lepszego nie mogło mi się przytrafić. Mam nadzieje, że zmiana zooma pomoże wielu osobom.

Pozdrawiam Kilos

2. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

jak został wprowadzona opcja zooom to przewaznie kazdy ma ustawione na 50 % lub całkiem zmieniszone wtedy wiecej widac na morzu jest mniej latania bo ekranie w szukanie bota czy cos

3. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Ja gram na 30% od kąt pamiętam, i też wtyka mi wywala :p Może nie co 2-3 minuty, ale z 10 razy dziennie to na pewno... Z drugiej strony gram na najwyższych ustawieniach ze wszystkimi dodatkami, może też dlatego..

4. ÐaFFča***GIT

ÐaFFča***GIT Czeladnik forum

zaaktualizuj adobe shockwave player

5. Hm, może to też jakiś sposób.. ;)

Ja mam oddalone maksymalnie i wtyczka mi rzadko pada.

6. kilos

kilos Czeladnik forum

Od kiedy gram na takich ustawieniach nie padła mi nawet raz, a do tej pory wystarczy użyć elitarnej i po wtyczce. W końcu mogę grać:)!

SMOD_Leonardo lubi to.
  7. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

ja tam mam zoom na minimum i wtyka prawie wogole nie pada ale zawsze to jakies rozwiazanie dla tych co nie moga grac bo wtyczka pada

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

z własnego doświadczenia wiem że zbliżenie widoku nawet o jeden stopień poprawia wydajność gry o kilka %. niewiele ale zawsze coś :)

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Problem z wtyczką nie występuje już tak często jak kiedyś. Sytuacja i płynność gry znacznie się poprawiła. Temat - zamykam i pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.