Problem z wtyczna shockwave flash

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *L*U*C*Y*F*E*R*, 7 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. peter300

peter300 Forumowy żółtodziób

teraz już wcale mapa nie wchodzi

2. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Niestety, sporo osób ma ten problem.
    Jeśli nic nie pomaga, to skontaktujcie się z supportem opisując jaki macie komunikat o błędzie, jaką wersje przeglądarki i flasha.

3. 11.9.900.170 2 dni temu ściągnełem ale nic nie dało :)

4. ♠MίSίΣK♠

♠MίSίΣK♠ Czeladnik forum

Starsze wersje też nic nie dają:mad:

5. Wojtuś

Wojtuś Okazjonalny autor

i co to nam da?

6. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

nic więcej nerwów straconych
    a tak dodatkiem mi wtyczke wywala jak zmniejszam zoom

7. -c4sh1-

-c4sh1- Czeladnik forum

Znalazłem trochę czasu i w końcu na chrome ruszyłem mapę. W ustawieniach i rozszerzeniach dodałem aplikacje Full Screen Flash1.4 i o dziwo mapa po kilku dniach załapała.

8. †.Đj.Vήµš.†*USS

†.Đj.Vήµš.†*USS Forumowy żółtodziób

Witam ja rowniez mam problem z wtyczka probowalem juz chyba wszystkiego i nadal przy 48% wyrzuca wtycze. Czy jest mozliwosc blokowania wtyczki w jakis inny sposob jeszcze

9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Patrzyłeś na podpowiedzi w podanych wcześniej linkach? Też nie pomogło?

10. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Lilith czytam i czytam te fora, robie formaty kompa, nie instaluje praktycznie nic zeby nie zasmiecac kompa, wszystkie codeki i wtyczki wgrane , a tu coraz gorzej sie gra, juz nie wspominajac o tym nieszczesnym zalogowaniu na mape moza. Wogole BP wie co sie dzieje?

A dodam jeszcze, ze to sie stalo po restacie wczasie dnia, jakos przed Swietami. Wczesniej dzialaly mi wszystkie przegladarki, teraz o Chrome moge zapomniec

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2013
  11. czarek

czarek Czeladnik forum

ahhh.. rozwiązanie jest banalne skopiujcie sobie to >>> chrome://plugins/
    potem jak na skrinie http://scr.hu/19ed/qq26d po wyłączeniu tej w tyczki nie będziecie mogli oglądać YouTube innych a grać można po zakończeniu włączcie ta wtyczkę i można wtedy kontynuować dalsza prace na hromie prawda jest taka iż na wtyczkę niema żadnego rozwiązania seafight to taki dziadek pod respiratorem bp trzy ma ta grę ponieważ chcą wyciągnąć jak najwięcej kasy od nas zresztą przekonacie się jak w niedługim czasie wprowadza coś nowego :p ps bzdurne pisanie przez mod o usuwaniu ciasteczek nic nie da niestety

12. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

Dokładnie mam to samo, pojawił się ten błąd po restarcie pewnego dnia i niech mi żaden CM SCM i BA nie mówi ze to wiana mojego neta, przeglądarki czy ciasteczek, niech support coś z tym zrobi a nie zgania wine zawsze na graczy i ich sprzęt

13. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Tak, BP dobrze wie co się dzieje i jak działa gra. Cały czas dostajemy informacje, że wszystkie błędy starają się naprawiać.
    Nie wiem co jest u Was nie tak, że wywala te wtyczki. U mnie wtyczkę wywaliło 1 może 2 razy przez całą moją karierę piracką i nigdy więcej nie miałam z tym problemu...a jedyne co robię to regularnie czyszczę ciacha i pamięć podręczną.

Skoro nic nie daje aktualizacja lub ponowne przeinstalowanie flasha, to może spróbujcie wrócić do jakiejś starszej wersji.

14. MORTAL

MORTAL Młodszy ekspert

czyli najwidoczniej grasz od 30 minut poniewaz mi przynajmiej 3x na 30 min wywala

15. Ciekawy jestem ile czasu grasz w tą grę (chodzi mi o mapę morza, a nie forum) i ile razy uczestniczyłaś w wojenkach - skoro Tobie tak rzadko wtyczka z flash playera wysiada?

Pozdrawiam :)

16. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

a juz myslalem, ze jakies glupie problemy wymyslam wyssane z palca.

17. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Za jakiś czas minie 6 lat, więc trochę już gram, trochę wojenek było. Nigdy nie miałam większych problemów z grą, ale może takie mam szczęście.
    Nie twierdzę, że wymyślacie problemy...chodzi mi o to, że może warto na spokojnie jeszcze raz zrobić wszystko co się da i może zadziała:)

18. MORTAL

MORTAL Młodszy ekspert

Mi na INT6 nie wywala a PL1 wywala

19. †.Đj.Vήµš.†*USS

†.Đj.Vήµš.†*USS Forumowy żółtodziób

SMOD_Lilith Patrzylem na te linki i dalej niedziala

20. czarek

czarek Czeladnik forum

jak byście przeczytali mój post to podałem sposób na wywalanie wtyki przy logowaniu mapy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.