Problem z zakupem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ##ziper##[GIT], 15 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ##ziper##[GIT]

##ziper##[GIT] Zaawansowany

Posiadam 5 monet rankingowych i nie mogę zakupić na mapie morza w tym sklepie miotaczy za nie ktoś wie o co chodzi?

2. 19LUKI80[SGO]

19LUKI80[SGO] Aktywny autor

moze nie ta liga

3. ##ziper##[GIT]

Jestem w lidze manty i jest oferta 5 monet za 25 miotaczy na 0 i nie można tego wziąć oraz nic innego za 5 monet.

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

sprawdzilem u siebie i tez nie moge kupic armat oraz bufow pozatym od kiedy za 5 monet bylo 25 miotaczy kiedys armaty byly 2 szt
    dokonac zakupow mozesz w hali ligowej i jest tam 2 miotacze nie kupuj z mapy morza bo wiesz odpisza ci i tak

5. ##ziper##[GIT]

To jest nowa oferta dodana tylko do ligii manty i jest już jakiś czas

6. *Łupacz_Czaszek*DG*

*Łupacz_Czaszek*DG* Okazjonalny autor

no prosze cie nie oszukuj sie ze dostaniemy od nich za 5 monet 25 armat :) blad i tyle mam 13 monet rankingowych i juz od jakiegos czasu probowalem to kupic

7. Cezary.1992

heheh a gdzie to wyczytales oni maja super oferty ale w dziale platnosci :D

8. ##ziper##[GIT]

Akurat 25 miotaczy to bardzo dużo i to za 0 poziomie gdzie monety można zdobyć max 2 na miesiąc chyba ,że się jest w 100 a to jest prawie niemożliwe w mancie więc 25 miotaczy na 3 miesiące to jakoś nie duża strata. Czy może się wypowiedzieć jakiś mod który ma info z góry czy to błąd ,że się nie kupić czy tego nie będzie bo 2 sztuk też się nie da kupić , nic w tym sklepie za 5 monet nie można kupić.

9. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

25 motaczy poz. 0 kupiłem już jakiś czas temu na mapie morza, a dowiedziałem się właśnie z forum o tym. Myślę że będą dostępne cały czas.

10. Cezary.1992

ziper napisz do pt i porob screeny ja juz tez to zglosilem zobaczymy :)

11. ##ziper##[GIT]

No gdyby nie dało sie ich kupic to chyba by ich nie dodawali co nie ? :D

12. ##ziper##[GIT]

Własnie chcialem zeby modek sie jakis wypowiedzial czasami wiedza wiecej tam z gory ale chyba bedzie trzeba napisac :D

13. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

A wiesz bywają czasem miłe i niemiłe niespodzianki :).

14. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zakup armat w podanej cenie jest możliwy przy założeniu że posiadamy więcej monet.

2019-01-15 16:59:23
    Usunięto 5xMoneta rankingowa. Powód: Zapłacono za przedmiot
    2019-01-15 16:59:23
    Otrzymałeś 25 x Miotacz ognia.

Kwestia możliwości zakupu przy posiadaniu 5 monet pozostaje do wyjaśnienia. Jak tylko dostaniemy informację zwrotną w tej sprawie od razu damy Wam znać.

SCM_Spacja lubi to.
  15. ##ziper##[GIT]

Czyli pozostaje czekać? Bo mając 5 monet to nic nie można kupić za te 5 monet właśnie.

16. BA_PP187

Tak, troszkę cierpliwości potrzebne będzie.

17. ##ziper##[GIT]

Ok dziekuje za odpowiedz , mozna zamknac :)

18. BA_PP187

Zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.