Problem z zalogowaniem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kamilo660[VvV], 17 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kamilo660[VvV]

kamilo660[VvV] Forumowy żółtodziób

Witam mam problem z zalogowaniem sie na mape morza, ładuje sie do 49% a po kilku minutach wyświetla LOST CONNECTION !, próbuje już tak od kilku godzin i nic.

2. CzarnyWrześień

CzarnyWrześień Forumowy żółtodziób

Witam ja mam taki sam problem jak kolega pomocy co mam zrobić??

3. Sivvenz[UP]ZŁY

Sivvenz[UP]ZŁY Czeladnik forum

:mad:SERWER PADŁ PL1 CZEKAMY JAK NAPRAWIOM

4. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

ja mam to samo najlepiej olac ta pseudo darmowa gre i isc napic sie piwa jak jestes pelnoletni a jak maloletni to znajdz se inna gierke ktora nie wymaga takich kolosalnych nakladow plnow jak syfajt a jest sporo takich gierek ze nie wydajac realnej kasy mozna grac nie napisze jakie to gry bo mi zaraz nadgorliwcy z ekipy owoca dadza za reklame innych gier

5. SEBA[MSZ]

SEBA[MSZ] Okazjonalny autor

Po co tworzycie nowe tematy? O ile pamiętam regulamin zabrania tworzenia kolejnych nowych wątków, gdy wątek dotyczący tematu już istnieje. Zaleca się wcześniejsze sprawdzenie, a nie 20 tematów z płaczami. za starych czasów wylecielibyście z kartkami :D

ps. PL1 nie działa od godziny 19.
    ale nie martwcie się płaczki, programiści już się tak spocili z pracy, że zwarcia spowodowali i wszystko się spaliło, jedynym pocieszeniem jest, że możecie sobie przelewy na bokora porobić - to działa :D
    hasta la vista chlip chlipy :D

6. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Mamy już podobny temat --> Mapa
    Proszę dalsze rozmowy na ten temat przenieść do tamtego wątku.
    Tu zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.