Problem.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Poszǔkiшаny-, 29 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Poszǔkiшаny-

-Poszǔkiшаny- Aktywny autor

Mój problem polega na tym że wczoraj kupiłem konto,sprzedający potwierdził zmianę maila ja zmieniłem hasło.Wszystko było w porządku,uzbierałem 10k pereł po chwili znikły,wylogowałem się i nie moglem z powrotem wejść na mapie napisane było coś na czerwono tak jakby ktoś inny był na mapie.Sprawdziłem w dzienniku a tam pokazane że całe perły poszły w mojo gdzie ja nic nie wrzucałem.Czy ten ktoś od wczoraj nie wylogował się z konta aż do teraz ? konto nie jest bezpieczne gdybym akurat zrobił przelew za 300 zł ? i wszystko poszło by w piach ?! Co mogę zrobić żeby być pewnym że nikt już na nie nie wejdzie ? i przepraszam jeżeli zły dział.

2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

W grze Seafight handel kontami nie jest dopuszczalny.
    Zgodnie z OWH:

9.3.4 Użytkownik nie jest uprawniony do sprzedaży swojego Konta osobom trzecim, ani przekazania go im w jakikolwiek inny sposób. Nie obowiązuje to dla sprzedaży czy przekazania konta w ramach ofert, które służą temu celu i jako takie są przez Bigpoint oferowane.

Operacja sprzedaży była więc bezprawna. Niestety, w takiej sytuacji nie miałeś prawa używania konta.

9.3.7 Użytkownik zobowiązuje się do tego, że w żadnym wypadku nie będzie posługiwał się Kontem lub hasłem innego Użytkownika.

Sytuacje że ktoś sprzedaje lub kupuje konto zdarzają się. Niestety, często też zdarza się że można trafić na oszusta.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.