Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CIENKA1***PL-, 10 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CIENKA1***PL-

CIENKA1***PL- Okazjonalny autor

Otrzymaliśmy wypowiedzenie Twojego "Pakiet srebrny / 1 tydzie" i zaznaczyliśmy je odpowiednio w Twoim koncie. Możesz oczywiście w dalszym ciągu korzystać z tego przedmiotu przez resztę okresu użytkowania - automatyczne przedłużenie jego ważności nie będzie jednak miało miejsca.

Szkoda, że nie chcesz już czerpać tej korzyści w przyszłości. Możesz jednak nabyć ten przedmiot w każdej chwili ponownie.

Twoja ekipa Seafight

Nie mam pojęcia co to i od czego to jest pisząc do suportu stwierdzili że to jest informacja po zakupie Materiałów Rzemieślniczych z karty ale taka informacja przychodzi mi na e-maila co 7 dni

2. A pisalas /pisales do supportu ze co siedem dni serdnio Ci sie to pojawia?..Pakiet srebrny brzmi bardziej jak premium..

3. CIENKA1***PL-

raz pisałam tłumacząc dokładnie co i jak i odp taka jak wyżej

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Czy problem został rozwiązany ?

5. CIENKA1***PL-

Nie został ale temat możesz Dawidzie zamknąć

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

To zamykam, pozdrawiam.