Problemy z odpaleniem gry.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SunnyBoy, 18 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SunnyBoy

SunnyBoy Czeladnik forum

Witam.Z racji tego iż mój net jest w opłakanym stanie gra niekiedy długo się ładuję.Przeważnie jest 20% - init view manager i......i nic:(Macie może pomysły co z tym zrobić?o_O

2. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

kupić nowy internet :) bo jak Ci się tak mapa długo ładuje to pewnie masz masakryczne lagi i cięcia na morzu...

3. SunnyBoy

SunnyBoy Czeladnik forum

Lagów akurat nie mam za dużo,ale ta mapa to długo się ładuje:(

4. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Wyłącz wszystkie zbędne programy, które mogą neta obciążać.

5. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

A jaką masz prędkość neta? Już przy 256kb/s da się grać normalnie jeżeli transfer nie jest obciążony przez aktualizacje w tle czy inne programy.
    Oczywiście gra ładuje się wolniej niż przy większych prędkościach i jest trochę lagów.
    Po czyszczeniu przeglądarki gra ładuje się dość wolno ale następne logowania są o wiele szybsze.
    Sprawdzałem działanie gry chyba przy najniższej możliwej prędkości neta 56kb/s i grać już się nie da bo nie załaduje mapy, przynajmniej u mnie tak jest.

6. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Problem nadal występuje?

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak dalszej aktywności w temacie. Problem zapewne rozwiązany. Temat - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.