prochownica działa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 3 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam dziś 03.03. 2014 wziąłem 5 poziom prochownicy ale prochownica w ogóle nie działa jak by byłe nie czynna na nowym desingu 16% potem wymieniłem skórkę na 14% i pokazuje dalej ta sama salwę z prochu a szczelam z pustych kul proszę coś zrobić bo mam skórkę 16% a salwa jak 14% mam nadzieję ze do urodzin będzie to naprawione

2. ~CopaCabana~

~CopaCabana~ Czeladnik forum

Prochownica działa ponieważ z prochownicą biję po 8948 a gdy ją zdejmę salwa wacha się między 8300-8700.

3. Achilles®»»»»»»

Nie prawda nie działa bo na 14% jest to samo to jak działa kolego ja mam 16% a ja mam 8697 na 5 poziomie 12 pokładów wypolerowane lufy i jest to tez taka salwa na skórce 14%

dunacanPC lubi to.
  4. dunacanPC

dunacanPC Czeladnik forum

Owszem - skórka z 14% i z 17% daje taką samą salwę, a prochownica jest zepsuta. Podobny temat został już utworzony wcześniej, proszę czytać forum :p
    Support wie o błędzie i pracuje nad nim
    Pozdrawiam :)

5. Achilles®»»»»»»

Dziękuję za odpowiedz to pozostaje nam czekać cierpliwie.

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Zawsze jest jakis problem przy wprowadzaniu nowych skorek, ale czesto jest tak, ze nie wszyscy zobacza roznice w salwie bo na salwe sklada sie kilka zmiennych :p

KaeN lubi to.
  7. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Wszystkie błędy z niedziałającymi procentami zostały zgłoszone, tak jak zawsze trzeba czekać, aż naprawią to wszystko.

8. ®WŁADCA.®

®WŁADCA.® Forumowy żółtodziób

czyli na św. Dygdy ... i tyle

9. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

I św. Dygdy kiedyś przyjdzie :) ... być może prędzej, być może później czas pokaże (osobiście trzymam kciuki za to prędzej ^^).

10. Achilles®»»»»»»

Zastanawiam się dlaczego ekipa seafight Bigpont nie odpisuje nam ze ten problem z nowa skórką poprawiają i z prochownicą czy każdy indywidualnie ma do ekipy pisać.

11. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Pisac indywidualnie musisz choc i tak to nic nieda. Nic nie pisza bo problem jest duzy i nieumieja go naprawic, jak im sie uda to napisza napewno :p

12. Achilles®»»»»»»

Ok to dziękuję za informację trzeba czekać :(

13. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Dokładnie trzeba niestety czekać ... myślę, ze jako gracze SF każdy z nas powinien mieć "czekanie" opanowane do perfekcji ^^.

14. NarwaniecPL

NarwaniecPL Okazjonalny autor

to ja dodam iż napęd dla harpunów też nie działa

15. Panowie a kiedy tu cokolwiek dzialalo poprawnie :D Tak juz jest niestety i to juz jest urok tej gry :D

16. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

działało wszystko wtedy gdy nie było czego popsuć:) teraz jest coraz więcej rzeczy które mogą się zepsuć:)

17. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

To moze zalozmy temat- Co dziala poprawnie? :p

18. Oj bo za duzo jest wszystiego niepotrzebnie wprowadzane :D
    Yyyyy i co tam bedziemy wpisywac ?:D

19. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Moze sie cos znajdzie, ale napewno bedzie latwiej wymieniac, hehe :p

20. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

działa prochownicamlufy skonczyły sie ,wszystko mam na max,po wyłaczeniu 7980 minimum a po właczeniu 8500 minimum z syreną na pokładzie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.