Próg PD do testów

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Xxx*_PREDATOR_*xxX, 11 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Witam wydaje mi się że progi potrzebne do testów pirata na te wyższe lvl powinny być znacznie wyższe na 21 lvl pirata co najmniej 500 mln powinno być żeby móc go zrobić bo ja obecnie na 22 potrzebuje 52 mln i to jest śmieszne bo pergaminów mało robie a i tak pd mam no a nie problem zrobić 500 mln byłoby i to już jakieś utrudnienie byłoby na 25 lvl w miliardach powinno się liczyć próg no dla mnie to jest śmieszne po prostu

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ludzie nie chca robic testow a ty jeszcze chcesz wymagania podnosic dla tych ktorzy jeszcze cos tam podnosza

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  3. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

dobre czzemu nie i tal nie bije pd samo wpada ale pomysl w miare

4. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

Kto chce niech nie wbija lvl :) A ci co chcą podnieść lvl niech więcej się postarają bo ja 50 mln pd to w kilka dni na pergach mogę naklepać to zero utrudnienia bo pergi i tak i tak się robi na podstawe więc w miliardach powinny być liczone progi pd żeby testa zacząć bo obecne to są śmieszne 50 mln ....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.