Projekt Elitki

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika ב♦д♦ם♦д, 1 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. No cóż.. każdy ma swój punkt widzenia i swoje zdanie. Myślę, że dalsza polemika nie ma sensu. Na tym kończę z Tobą dyskusję.

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Trochę to bez sensu, nie chce tu nikogo obrażać, aleee... Ogłoszenia na naszym forum są nagradzane i kasowane, a na innym forum można. I co najlepsze linki z tego forum można wklejać tu :eek::confused:o_O

A więc spoko, nie ma co się kłócić, tylko co to jest za sens? Bo teraz jak ktoś wejdzie w posiadanie nieoficjalnej informacji to wystarczy że wejdzie na czeskie czy inne forum i o tym napisze(nawet przez tłumacza), lub da tylko fotkę, po czym skopiuje link z forum i wrzuci na nasze forum :D
    Może trochę trzeba kołować, ale legalnie można dać jakieś info na naszym forum :cool:

PS. Malutki widzę że twoje skórki robią furorę na czeskim forum :D:p

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2014
    -datko- i ב♦д♦ם♦д lubią to.
  3. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Ladna :p

-datko- lubi to.
  4. Chciałby taką, co? :D

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Ale juz ma taka, hehe Sam widzialem, to efekt zderzenia dwoch wysp zolwich o siebie a pomiedzy byl Rafal :p

MAJTEK™, -datko- oraz SMOD_Leonardo lubią to.
  6. Chciałby. :(

7. No jasne :D Vinci znów musiał zaszaleć :D

8. clocek

clocek Okazjonalny autor

ktos pare postow wczesniej dobrze pomyslał, żeby wprowadzic te 3 kolejne elity (28,29,30) i zeby byly to projekty graczy przez wybrane po przez glosowanie.Pozdrawiam

CM_Niespodzianka lubi to.
  9. 11155778 i Ulyses..

To temat dla projektów SF. Na temat innej gry oraz w niej dostępnych designów porozmawiajcie sobie na tamtejszym forum lub prywatnie.

Cezary.1992 i SMOD_Mróz lubią to.
  10. 11155778

11155778 Czeladnik forum

To jest temat w którym zamieszczamy projekty statków nie dostępnych w seafight takowe były umieszczone w Moich postach. Kto ci pozwolił skasować Moje posty ?
    Ehh Modki widze że nic tu sie nie zmieniło, dalej lepiej jest czytać miedzy wierszami niz dać spokój graczom. Pozdro

11. Nikt mi na nic nie musiał pozwalać. Zrobiłem to co uważam za słuszne.
    Dobrze zaznaczyłeś, że chodzi o
    PROJEKTY, bo to co Ty zamieszczałeś to nic innego jak screeny z jakiejś gry.. (pomijam fakt, że można to uznać jako reklamę)
    Zrób coś sam i pokaż. :)

Cezary.1992 lubi to.
  12. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

reklama raczej nie ale gdyby bp wykorzystalo te projekty z innych gier,portali to tamta strona moglaby pozwac bigpoint za (plagiat) smod ma tu racje ze edytuje/kasuje posty takie moje zdanie

SMOD_Leonardo lubi to.
  13. 11155778

11155778 Czeladnik forum

Z Wami to jak z wiatrakami, niema co walczyć. Temat ze skórkami z tej gry widnieje na forum, czy tam regulamin nie został naruszony? Może też regulamin narusza mój avatar, to też reklama !
    MOD bierzcie się za ratowanie tego forum, czy wy nie widzicie ze ludzi bardzo mało ? Bo jak ma być ich przybywać skoro większość prób rozruszania towarzystwa kończy się jakimś naruszeniem regulaminu.

Ps, Projekt •Prime• wygląda ciekawie. ;)

14. Logiczne jest, że jeśli mniej ludzi gra niż w poprzednich latach to i mniej będzie widocznych na forum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.