Promieniujące dusze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ...CHARGER..., 25 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ...CHARGER...

...CHARGER... Czeladnik forum

Czy tylko u mnie to wygląda tak ze mam np. 100 przeklętych dusz a 1 promieniującą? jak zdobyć te promieniujące?

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Promieniujące dusze możesz zdobyć z mapy grupowej, nawiedzonego zdobywcy,oraz masz szansę na otrzymanie ze skrzywionej elity lub skrzyń eventowych.

3. ==Y2K==PL

==Y2K==PL Czeladnik forum

nawiedzony zdobywca to ten 2 milionowy z którego lecą magiczne wejściówki? jak tak to co to jest ta skrzywiona elita?

4. AnoreXsis

AnoreXsis Młodszy ekspert

nawiedzony zdobywca to ten ktory ma 1mil pz oraz mający żółtą poświate

5. krystian0301

krystian0301 Stały bywalec

Taki bot jak Skazona elita tlyko ma 2mln zycia, ale nie zawsze wypadaja promieniujace

Nawiedzony zdobywca to rzadki bot i znika po 120s tak jak widzisz na mapie ze nagle pojawia sie grupa skazonych to tam jest 1 albo 2 nawiedoznyz dobywca wiec masz 2minuty na upolowanie on bedzie stal

Dla poczatkuacego polecam polowanie nawiedzony zdobywca

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 marca 2018
  6. ==Y2K==PL

==Y2K==PL Czeladnik forum

a przeklęty zdobywca gdzie mogę znaleźć? bo u nas nazwy inne i ciężko się połapać :D

7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Najlepiej szukaj go koło znaku skorpiona lub też znaku węża, po ubiciu tych znaków się pojawia na mapie.

8. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Odpowiedzi udzielone temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.