[Propozycja] Licznik botów do ubicia do admirała

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika IPlay4Free, 27 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IPlay4Free

IPlay4Free Czeladnik forum

Myślę, że temat dokładnie opisuje to, co proponuję - licznik, który pokazywałby ile botów trzeba jeszcze ubić, aby admirał się pojawił. Dodatkowo po najechaniu na licznik wyświetlałby się tekst jaki jest to admirał (np. admiral sinclare) i jakie boty należy topić, aby się pojawił.
    Nie zmieni to dużo, ale myślę, że jest to wygodne rozszerzenie, które jest m. in. na słoneczku. Nie jest trudne, nie zabiera zanadto wydajności, a bywa miły.

2. -castle-

-castle- Forumowy żółtodziób

Wtedy nagle każdy rzuci się na admirały xD

3. Mariu

Mariu Młodszy ekspert

z jednej strony to jest dobre, ale z drugiej będzie wiadomo, że np. zaraz wyskoczy admirał, a to ubiję sobie danego bota i mi zaraz wyskoczy, a jak będzie dużo to poczekam by inni bili, ja pod koniec będę bił :D . Wtedy można kalkulować by wyskoczył nam admirał, nie ma takiej "widocznej" losowości wyskakiwania jak jest teraz, bo nigdy nie wiemy gdzie i kiedy wyskoczy

4. IPlay4Free

IPlay4Free Czeladnik forum

Moim zdaniem to nie byłoby głupie... dla kajaków, gdzie salwa z pustaka to jakieś 3-4k to oprócz pergaminów jedyny sposób na szybki zarobek pereł inny niż zbieranie błyskotek... szczerze mówiąc żeby uzbierać 1000-1500 pereł z bonów trzeba troszkę pozbierać (bez kaszteli czy talentow na predkosc i wieksze zyski to z 15-30minut na moim przykładzie), a to niezbyt ciekawe, i daje większe pole do popisu dla boterów (w sumei dałem propozycję jak można z nimi walczyć, ale chyba niezbyt ma szansę bycia wprowadzonym w życie :/), a to daje i PD i perły, i jest dość proste do ubicia...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.