Proste

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Marley., 6 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Racjonalne

Ankieta zamknięta 14 kwietnia 2020.
  1. Tak

80,0%
  2. Nie

20,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marley.

Marley. Zaawansowany

10.000 monet yulong'a za 100.000 koron, które można kupić za 1.000.000 pereł

i lecimy z tematem : ) ) )

2. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

W sumie sam pomysł mi się w pewnym sensie podoba. Zgodził bym się, jednak 1 korona za 10 pereł to trochę za tanio, dał bym 30-50 pereł za 1 koronę (zauważ, że 1 kryształ kosztuje 308 pereł, poza tym gracze z "niższym lvl'em z wyboru" mieli by łatwiejsze życie (chociaż i tak na ten moment z rozpadliny taki ja dostaję 3`000 koron tygodniowo z samej rozpadliny))
    na tę chwilę nie znam prawdziwej wartości monet youlong, więc nie jestem w stanie postawić sensownego przelicznika

PS: Przypomniała mi się pewna gra, polegająca na kopaniu w ziemi i ulepszaniu postaci.
    Jeśli brakowało ci jednego z surowców - wystarczyło go wytworzyć z kilku innych. Ostatecznie byłeś w stanie wytworzyć wszystkie materiały z najbardziej powszechnego tam surowca: ziemi.

Gdyby takie coś zostało by wprowadzone do gry, to musiało by być to na tyle niekorzystne dla graczy, aby zniechęcać ich do korzystania z tego typu usługi i zmuszać ich do wymiany walut tylko w ostateczności.

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2019
  3. Kłębuszek

Kłębuszek Forumowy żółtodziób

Witam. Pomysł jak najbardziej na tak . Obecnie w grze jest już kilka walut o różnym stopniu trudności jej zdobycia ( perły, korony, monety rozpadliny, safanad i monety yulonga ). Można zrobić przelicznik wymiany który usatysfakcjonowałby obie strony, np: za monety yulonga trzeba taką a taką ilość koron, monet rozpadliny pereł czy safand.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.