Prosze o pomoc z mapa morza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ςzคгภץฬเςђєг[ยק], 16 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Fasola82

Fasola82 Czeladnik forum

mi tez nie dziala mam 2 flashe i wylacze jeden wlacze 2 dopierio dzialato nonorma pisze jak upsledony to od nich tak mam masakra nie pisze poprawnie bo mi sie nie chce jak mowil duś kiepiski

2. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Też mam ten problem i nie pomaga to co napisali;/ kiedy to naprawią?

3. WkurzonaMamuśka

WkurzonaMamuśka Czeladnik forum

zmieńcie sobie ustawienia proxy w przeglądarkach mi pomogło

4. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

mi pomogło w mozilli zmiana w opcjach żeby nie zapisywało mojej historii :)

5. Co za chłam czy w tej grze coś kiedyś będzie działać poprawnie żenada

6. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Nie ma co liczyć,że dziś to naprawią....

7. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

Twoja wersja klienta jest niestety nieaktualna.
    Proszę opróżnić pamięć podręczną i zrestartować przeglądarkę.
    ile jeszcze mam czekac az mapa zacznie dzialac bo te wasze rady to w buty se wsadzcie to pomaga na kilka min do 1topki jakas rekompensata za to powinna byc bo to nie 1przypadek ze cos zepsuli i grac nie idzie i kolejna sprawa gdzie obiecana rekompensata za pkty predkosci od aktualizacji minelo juz wystarczajaco duzo czasu a moze te wieczne problemy z gra to ta zapowiadana rekompensata

8. S*A*N*T*O*S[XXX]

S*A*N*T*O*S[XXX] Czeladnik forum

Podziękujmy BP za stracony dzień eventu.

9. *baryłka*

*baryłka* Forumowy żółtodziób

jeszcze tego nie naprawili kpina

kiedy to naprawią ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 kwietnia 2014
  10. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Jestem zniesmaczony po co mają serwer beta jak i tak wszystkie błędy przechodzą na normalne serwery kpina po prostu :S W dodatku za te błędy może dadzą parę kulek 2 skrzynki do boroka czy coś podobnego ;S

11. 19LUKI80[SGO]

19LUKI80[SGO] Aktywny autor

czy na pl2 dziala wam mapa ?

12. scovery

scovery Forumowy żółtodziób

Twoja wersja klienta jest niestety nieaktualna.
    Proszę opróżnić pamięć podręczną i zrestartować przeglądarkę.

Kiedy to wkońcu naprawicie ???

13. J4r3k❶NE

J4r3k❶NE Okazjonalny autor

Jak naprawią to znowu zepsują. Brak sensu jak dla mnie.

14. _DeAdLy_PL_

_DeAdLy_PL_ Forumowy żółtodziób

zawsze musi by ciemna strona mocy :D

15. ςzคгภץฬเςђєг

ςzคгภץฬเςђєг Czeladnik forum

szanowni gracze heheh nie pogramy sobie gdyz bp nie ma tego zamiru chyba naprawic gdzy szanowne wielkie BA_Tefunek ma zawsze racje jak w innym poscie napisał wyczyszczenie cisasteczek i pamienic flesh pomoze i powiem tyle pupa pupa nie pomogło ja juz sie od wczoraj mecze sie z tym zadne czyszczenie cisaeczek flesh nic nie pomoga nic kompletnie nic w 100 % tylko człowieka az moze krew zalac bo bp do tej pory nie ma zamiaru nic z tym zrobic dzisaj rano zrobiłem specjalnie format komputerka i tez nie pomogło to nie jest po naszej winie tylko bp tylko nie wiem jakim cudem reszta graczy normalnie mapa działa a reszcie nie
    powiem tyle na koniec 2 dni przed końcem ew moze bedzie działac sorka za byki czy tam zdania bez skałdu ale mam to juz w 4 literkach .

16. J4r3k❶NE

J4r3k❶NE Okazjonalny autor

Ja juz wiem oni nie maja zaktualizowanego flasha czyli wersja 13.0.0.182 i to niedziała. Jak sie nie domysla zeby zaktualizowac do tej wersji to gra upadnie.

17. Johns

Johns Okazjonalny autor

problem z logowaniem na stronie głłównej [0,"Exception","__q7IP5beZsJpcV383mHs3OOm4fzF94EO5adwzyKDSk6c_78bgELpbfDXw3zyiO63PmmUfoJ0-7RhtokKban-Lp8JG4rO8Oqv4Cw5IdGOjuZmk9-X9N-d78XGeaBrUP_SfUakpyCTC2VxMn8tgpxB_o6ZgtKjzP3HcES6DtFTGO03tBvhwUgk2okRDeCOHyu5h-zKaPL0A4sv-gITq4qO_OKZsbJbbH-MC87Az6m

18. ROZPYLACZ™±™

ROZPYLACZ™±™ Zaawansowany

ile można czekać na naprawienie jednego głupiego błędu który uniemożliwia porządnym graczom na grę ?

19. ✭ЄѕρέяαÐøѕ✭

✭ЄѕρέяαÐøѕ✭ Forumowy żółtodziób

Jest sposób na to :D Wystarczy wyłączyć kompa i wrócić za 2 h :D Mi zawsze pomaga :D

20. Sea_Wolf™

Sea_Wolf™ Okazjonalny autor

W ramach protestu proponuję wstrzymać się z przelewami przynajmniej do końca miesiąca. Skoro nasze prośby nie pomagają, może to im da do myślenia. Propozycja skierowana do głównych sponsorów PL1 czyli XXL oraz do całej reszty "nie-botoklepów":)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.