Prosze o pomoc z mapa morza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ςzคгภץฬเςђєг[ยק], 16 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ®╣☆ІСНІGΘ☆╠®

®╣☆ІСНІGΘ☆╠® Forumowy żółtodziób

Widać od 7 rano im się nie spieszy z naprawą tego błędu. Jak zwykle nowy event nowe problemy.

Rozwiązanie dla Google Chrome:
    Przed chwilą na nie wpadłem przypomniała mi się akcja z innej gry. A więc do rzeczy:
    1. W pasku wyszukiwania wpisujemy chrome://plugins
    2. Gdy pojawi nam się okno z listą pluginów klikamy wyłącz przy
    3. Teraz idzie mapę odpalić bynajmniej u mnie zadziałało.
    4. Po wylogowaniu znów jest problem. moim zdaniem wina definitywnie leży po stronie BP nie graczy. Czyszczenie przeglądarek nic nie daje. Zalogować się to praktycznie jak wygrać w totka. Ale widać Ci co ładują kasę grać mogą bez żadnych problemow, no w sumie nie dziwota event w końcu dla nich zrobili bo kto słabszym statkiem samemu zbije 100 mln HP botowi ^^

Ostatnie edytowanie: 17 kwietnia 2014
  2. †Naznaczona†

†Naznaczona† Młodszy ekspert

Twoja wersja klienta jest niestety nieaktualna.
    Proszę opróżnić pamięć podręczną i zrestartować przeglądarkę.
    Czyszczę ,aż się błyszczy i nic :( gram na mozilli

3. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Wczoraj też miałam ten problem. Wyczyściłam ciastka ale chyba najlepiej jest CCleaner'em . Mnie wystarczyło dwa lub trzy razy i potem bez problemu zalogowałam się na mapę morza. Sprawdziłam dziś ( przed chwilką ) i działa nadal.

4. WY$0KI

WY$0KI Forumowy żółtodziób

Już wiadomo kiedy zostanie naprawione?

5. Brzoza-1

Brzoza-1 Forumowy żółtodziób

Twoja wersja klienta jest niestety nieaktualna.
    Proszę opróżnić pamięć podręczną i zrestartować przeglądarkę.
    Zrobilem to pare razy i nadal nic ;/

6. NieZnacieMnie

NieZnacieMnie Czeladnik forum

Mam to samo od tej chwili wystepuje problem gdy podczas restartu dałem f5 by odświeżyć mapę. Do tej pory nie miałem problemu najpierw wyskakiwało po 21% lost conection, a teraz twoja wersja klienta jest niestety nieaktualna.
    O co tu chodzi czyżby powtórka z rozrywki i to właśnie podczas trwania eventu?

7. J4r3k❶NE

J4r3k❶NE Okazjonalny autor

Customer Care Team
    15:22 (3 godziny temu)

do mnie
    Szanowny(a) Graczu,

Problem, o którym Pan/i pisze jest nam już znany. Poinformowaliśmy o nim naszych programistów. Aktualnie trwają prace nad jego rozwiązaniem.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia.

Masło maślane

8. bzyk0223

bzyk0223 Okazjonalny autor

no i sie zaczyna haha jak zwykle niedosc ze dali zenujacy ewent z ktorego zero zysku i satysfakcji to jeszcze na mape wejsc nie mozna zenada ewent w stylu bigpointa :
    przelewy zeby cokolwiek zdobyc , lagi i brak logowania chyba czas na zmiane gry bo to jest coraz wieksza zenada ze strony BIGPOINTA

9. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Brawo BP teraz jak chce sie zalogowac to mam LOST CONNECTION Brawo gra roku pod wzgledem bledow

10. J4r3k❶NE

J4r3k❶NE Okazjonalny autor

Na wykop.pl sie nadaje

11. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Zenada Zenada i jeszcze raz zenada tylko BP kase by z nas doilo i tyle

12. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

wcześniej wyskakiwało mi to Twoja wersja klienta jest niestety nieaktualna.
    Proszę opróżnić pamięć podręczną i zrestartować przeglądarkę. a teraz gra się ładuje do 44% czasami do 48% i stoi jak widły w gnoju :/
    :D

13. The_Prototype™

The_Prototype™ Okazjonalny autor

A ja mam troche inne pytanie. Po topce jak klikam "Wróć i zemścij się" to nie wracam z powrotem na mape, cały czas mam te 2 "okienka", które pojawiają sie po topce. Na mape moge dopiero wrócic, gdy zresetuje okno gry ;/ Czyściłem juz wszystko co jest mozliwe i sprawdzałem na innych przeglądarkach, cały czas jest tak samo. Jakieś propozycje ?

14. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

The_Prototype™
    jak tak masz to f5 po każdej topce i dopiero klikaj na ikonkę napraw

15. The_Prototype™

The_Prototype™ Okazjonalny autor

Tak też teraz robie, ale na dłuższa mete to sie nie sprawdzi.. Licze, że da rade cos z tym zrobić, zeby móc grać normalnie

16. ALECHANDRO24

ALECHANDRO24 Forumowy żółtodziób

Witam Dziaj po 3 miesiacach mieli mi odblokowac gre na 1 koncie dnia 20.04.2014 godz 18.06 teraz chce wejs to pisze zablokowane do nieskonczony... o co chodz i sobie zary z nas robicie szkoda gadac naprawde

17. Napisz w tej sprawie do pomocy technicznej.

18. ALECHANDRO24

Juz tyle razy napisalem do nich i o odpowiedzi mam od nich i jeszcze jakis formularz mi dali do wypelnienia czemu juz nie gram i nie moge wejs zeby ja wypelnic

19. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Ale w tej sprawie może pomóc tylko support.
    Podaj ID zablokowanego konta, serwer i napisz o co chodzi.

20. ALECHANDRO24

Pisalem nie raz do nich i co nic z tego nie robia dziekuje za taki support i Bp naprawde wielkie uszanowanko dla nich

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.