Proxy,IP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Fear*PL*, 13 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Fear*PL*

Fear*PL* Forumowy żółtodziób

Jak support zapatruje się na VPN czyli Virtual Private Network , która głównie bazuje na zmianie Ip komputera(zabezpieczenie linii) na którym siedzimy w celu poprawienia bezpieczeństwa , tak samo jest z proxy. Jak support na to reaguje , ponieważ dla mnie to jest dziwna sprawa , ponieważ programy vpn jak i proxy zmieniają nasze IP. Proxy i vpn można mieć IP z zagranicznych serwerów ,a więc do rzeczy.
    W regulaminie występuje taka rzecz jak account sharing , które można zrozumieć jako dzielenie się kontem tj. kto inny loguje się na nasze konto , a więc jeśli zaloguje się normalnie (bez vpn lub proxy) to będę miał IP polskie , ale jeśli użyje vpn lub proxy mogę mieć Ip zagraniczne czyli jest to łamanie regulaminu za który np. otrzymałem bana. Miałem ip polskie i zmieniłem proxy na zagraniczne i zostałem poinformowany ,że moje konto zostało zablokowane za account sharing.
    Tłumaczyłem supportowi to , ale nic to nie dało. Czyżby sami ignoranci pracowali w supporcie ?? ( mowa o supporcie angielskim).

Wiele osób wie o czym mówię. Jak wiadomo support może sprawdzić ostatnie logowania na koncie więc jeśli jednym razem jest polskie IP drugim powiedzmy po skorzystaniu z proxy lub vpn amerykańskie IP to zostane zablokowany ?? Dlaczego support traktuje to jako łamanie zasad ???

Odpowie ktoś ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 lutego 2014
  2. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Sprawy bana na koncie powinieneś załatwiać z supportem.
    Napisz do nich, powinni Ci udzielić odpowiedzi na Twoje pytania.

3. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Fear*PL* czy sprawa została już wyjaśniona?

4. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Brak aktywności w temacie.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.